VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİ ÖDÜLE DOYMADI

2 Ekim 2016

.........................

Bolu Belediyesi Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 6.'ncısı düzenlenen Altın Karınca ödül töreninde 4 ödüle layık görüldü.

Ödül törenine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Belediye Meclis üyesi Muzeffer Zengin ve projesi ödül alan daire müdürleri ve personeli katıldı. Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ” Sultan hamamı restorasyonu, Kent bilgi sistemi ve performans ölçümü, ulaşımın toplanması ve araçların tamamının engellilerin kullanımına uygun hale getirilmesi, Bolu’ya has endemik bitkilerin toplanması ve gen bahçesi oluşturulması konularında 4 adet ödülümüz var. İstanbul’da yapılan törende 4 ayrı dalda ödül almak bizleri çok gururlandırdı. Bize bu gururu yaşatan başta Belediye personelimize daire müdürlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

2 yorum yapılmış
  • ggg
    2 Ekim 2016 • 13:02
    Yol yok...
  • bolulu
    3 Ekim 2016 • 01:50
    yolları şöyle düzgünce yapında boluda yaşayanlar olarak ödülü bizler verelim. kentin içi ile uğraşın bir kazılan yer bir daha kazılmasın yamalar bir felaket zemininin bozukluğundan arabalar dalgalı denizde gemi gibi gidiyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.