VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İTİRAZLAR DEVAM EDİYOR...

1 Ekim 2016

......................

Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonlarda örgütle bağlantılı olduğu gerekçesiyle Devlet memurluğundan atılan ve haksızlığa uğradıklarını iddia eden vatandaşlar için kurulan itiraz masasına Bolu’da 10 günde tam 245 kişi başvuru dilekçesi verdi.

Edinilen bilgiye göre, 15 darbe girişimi sonrasında Bolu’da Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı sonrasında başlatılan operasyonlarda kamu kurum ve kuruluşundan uzaklaştırılan kişi sayısının 647 olduğu ifade edildi. Görevlerinden uzaklaştırılan ve meslekten ihraç edilen 647 kişiden 245’i Bolu Valilik binasındaki OHAL Bürosu’na müracaat ederek, dilekçe verip görevlerinin iadelerini istediler.

DELİL VE BELGE ZORUNDA ZORUNDALAR

İtiraz dilekçeleri Bolu Valiliği OHAL bürosunda değerlendirip karara bağlandıktan sonra onay için Başbakanlığa sunacak. İtiraz dilekçeleri hakkında nihai kararı Başbakanlık verecek. Dilekçe verenlerin hangi kurumda görev yaptıysa o kurumun bakanlığının da görüşü alınacak. Göreve iadelerini isteyen kişilerin ayrıca verdikleri dilekçenin yanı sıra delil ve belge sunmak zorunluluğu olacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.