VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA'DAN DOBRA AÇIKLAMALAR

29 Eylül 2016

...................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bolu’daki stadyum yetersiz. Bolu’ya yakışmayan bir stadyum. Baktığımız zaman yeni oteller yapılıyor, yeni tesisler yapılıyor. Bolu tamamen değişik bir turizm alanına dönüşmeye başladı. Stadyum konusuna çözüm bulunmalı” dedi.

  Gazetecilerle bir araya gelen Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Eskişehirspor karşılaşmasını değerlendirdi.

“ESKİŞEHİR’E GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ”

Fuat Çapa,  “Her karşılaşmanın kendine göre hazırlanış şekli var. Bir sonraki karşılaşmaya, bir önceki karşılaşmaya hazırlandığınız gibi hazırlanamıyorsunuz. Biz her seferinde kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ama belki küçük detaylar değişecektir. Çünkü her hafta rakibe göre oynayacak olursak bu sefer kendi oynamak istediğimiz oyunu oynayamayız. Tabii bunun sıkıntısını zaman zaman yaşadık. Mersin İdman Yurdu maçı bunlara örnek. Eskişehirspor Süper Lig’de oynamış çok fazla oyuncusu var. Ama ilk günden bu yana söylediğimiz gibi biz takım halinde bir şeyler yapmak istiyoruz. Takım içerisinde bireylerin öne çıkmasını istiyoruz. O açıdan baktığımızda biz takım olarak Eskişehirspor’dan bir adım öndeyiz. Sezon içerisinde bu takım olma size çok şey kazandıracaktır. Bundan eminim. Ama maçlarda zaman zaman bireyler çıkıp maçın skorunu değiştirebiliyor. Biz oraya beraberlik için gitmeyeceğiz bunu çok net söyleyebilirim. Galip gelmek için oraya gideceğiz” diye konuştu.

“STADYUM BOLU’YA YAKIŞMIYOR”

Bolu Atatürk Stadyumu’nu da değerlendiren Çapa, “Bolu şehir olarak bizi benimsedi diyebilirim. Bunu sokakta gezerken de çok iyi bir şekilde görebiliyoruz. O samimiyeti çok iyi bir şekilde hissediyoruz. Ondan dolayı da mutluyuz. Taraftarlarımızın Mersin İdman Yurdu mağlubiyetinden sonra takımı tribüne çağırıp alkışlaması takımın ne kadar benimsendiğini ifade ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Şuan ki stadyum’da yetersiz. Bolu’ya yakışmayan bir stadyum. Baktığımız zaman yeni oteller yapılıyor, yeni tesisler yapılıyor. Bolu tamamen değişik bir turizm alanına dönüşmeye başladı. Burada o eksik olan kısmın tamamlanması lazım. Herkesin belirli bir şekilde bunu gündeme getirmesi lazım. Çünkü bu stadyum Bolu’nun stadyumu olacak” dedi. 

1 yorum yapılmış
  • Kroglu
    29 Eylül 2016 • 15:38
    Orada bir durun hele. Statdan önce havaalanına ihtiyacımız var. Ben yurd dışında yaşiyorum. 40-50 KIŞILIK HAVAALANINA yapiliyor buraya yurd dışında enaz 197 kişilik ucak indirecem a acaba ceza yermiyim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.