VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 29 EYLÜL PERŞEMBE

29 Eylül 2016

..........................

1- Mengen Gökçesu Avşar Köyü halkından merhum Kemal ve merhume Hatice Demirok'un oğlu, merhum Aziz Demirok, merhum Yılmaz Demirok, Necati ve Nazım Demirok, İsmet Salttürk ve Perihan Karataş'ın kardeşi, Turan, Orhan ve Bülent Demirok'un babası, Perihan Demirok'un eşi; Sezai DEMİROK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Gökçesu Avşar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Avşar Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Gerede İkinciafşar Köyü halkından Merhum Mehmet Gün’ün eşi, İkinciafşar Köyü Muhtarı Mustafa Gün’ün annesi, Necip Büke ve Fahri Coşkun’un kayınvalidesi; Arife COŞKUN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Gerede İkinciafşar Köyü’nde öğle ve cenaze namazında sonra defnedilecektir.

3- Seben Kuzgölcük Köyü halkından, Fatma Ağır ve Rabia Keyf'in anneleri, Hakan, Hande, Başak ve Zehra'nın anneanneleri, Ayhan Keyf ve Osman Ağır'ın Kayınvalideleri, Mustafa Özgül'ün ablası; Hayriye ARSLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Karacasu Beldesi Santral Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.