VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN GURURU MARKET ZİNCİRİ

25 Eylül 2016

........................

Sahibi Geredeli olan ve Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet gösteren Başgimpa Marketler Zinciri, Bolu’daki mağaza sayısını 7’ye çıkarıyor. Şirketin Bolu’da dört ve Gerede’de iki mağazası bulunuyor. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başdurak, “Siyasi ve ekonomik istikrarı önemsiyoruz. Yatırımlarımıza tüm hızıyla devam edecdğiz” dedi.

Merkezi Ankara’da bulunan ve aslen Geredeli olan firma yetkililerini Başgimpa Genel Müdürlüğü’nde ziyaret ettik. Şaban Başdurak, Mehmet Ali Başdurak, ve İsmail Başdurak’ın oluşturduğu bir aile şirketi olan Başgimpa, gelenekselci anlayışı kurumsal bütünlük ile devam ettiriyor. Sorularımızı içtenlikle cevaplayan Başdurak ailesi yüzlerce milyon lira cirosuyla gıda perakendeciliğinde önemli bir paya sahip.

“SİYASİ VE EKONOMİK İSTİKRARARI ÖNEMSİYORUZ”

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başdurak, “1100 çalışanımız bulunuyor. Başgimpa çalışanlarını bir iş ortağı olarak değerlendirip aslında onlar için değer oluşturmaya ve onlar için büyümeye devam ediyor. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atıyor ve İş dünyasının en büyük misyonunun istihdam oluşturmak olduğunun biliyoruz. Bu sebeple siyasi ve ekonomik istikrarı önemseyerek destekliyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu duruma yapılacak en büyük katkı yatırımlara devam etmek olduğunun bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.

“YATIMLARA DEVAM EDECEĞİZ”

“Ankara’da, Bolu’da ve ülkemizin diğer bölgelerinde de yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz diyen İsmail Başdurak, Bolu’da Semerkant Mahallesinde yakında hizmete başlayacak olan yeni bir şubenin de müjdesini verdi. Mağaza sayısını toplamda 55’e çıkaracak olan Başgimpa, Bolu’da 7. mağazayı kısa bir süre sonra açmış olacak. Bahçelievler, Sümer, Kalıcı Konutlar ve Gölyüzü Mahallelerinde faaliyet gösteren Başgimpa Gerede’de 2 mağaza ile hizmet veriyor.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.