VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU FETÖ'CÜLERİN YUVASIYMIŞ...

24 Eylül 2016

........................

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik düzenlenen operasyonda örgütün Batı Karadeniz emniyet yapılanması deşifre edildi. Örgütün, emniyet teşkilatını üç ayrı gruba böldüğü, sözde emniyet bölge imamının ve bölge bilişim sorumlusunun Bolu'da öğretmen olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gözaltına alınanların ifadeleri doğrultusunda, FETÖ'nün emniyetteki yapılanmasına yönelik önemli bilgilere ulaşmasının ardından soruşturmayı genişletti.

EMNİYETİN BÖLGE İMAMI BOLU'DA ÖĞRETMEN OLARAK GÖREV YAPIYORDU

Soruşturmada, örgütün emniyet teşkilatını üç ayrı gruba böldüğü, sözde "bölge imamlarının" Bolu'da öğretmen olarak görev yaptığı ayrıca Zonguldak, Bartın, Karabük, Düzce ve Bolu'daki sözde "Emniyet il imamlarının" da öğretmen olması dikkati çekti. Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda "il emniyet imamlarından" öğretmen Erol T. Zonguldak'ta tutuklanırken, emniyetin Karabük, Bartın, Düzce ve Bolu imamlarının yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

BOLU ÖRGÜT İMAMI YUVASIYMIŞ

Emniyet güçlerinin elde ettikleri bilgi ve istihbarat doğrultusunda, Bolu'da öğretmenlik yapan Mustafa K.'nin polis memurlarından sorumlu "bölge emniyet imamı", yine Bolu’da bulunan S.A'nın da “bölge bilişim sorumlusu" olduğu belirlendi.

BYLOCK’UN SİMGESİNİ DEĞİŞTİRMİŞLER

Sözde "İl emniyet imamları ile bunlara bağlı polis memurlarının" cep telefonları ve tabletlerine yüklediği "Bylock" programın çalışma sistemini anlatan S.A'nın, örgüt üyelerinin yakalanmaması için "Bylock" logosunun nasıl değiştirileceğini gösterdiği, tutuklanan emniyet personelinin çoğunun, uygulamanın asıl simgesini değil de diğer sosyal mesajlaşma programlarının logolarını kullandığı anlaşıldı.

BÖLGE VE İL EMNİYET İMAMLARI ÖĞRETMENLERDEN OLUŞUYOR

Operasyonda gözaltına alınan Bolu'da görevli öğretmen Ahmet E.'nin, "amirlerden sorumlu bölge emniyet imamı", Zonguldak'ta R.G, Karabük'te K.D, Bartın'da F.A, Düzce'de Ş.D. ve Bolu'da R.Y. isimli öğretmenlerin ise "amirlerden sorumlu il emniyet imamı" olduğu belirlenerek, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

AKIL ALACAK GİBİ DEĞİL

Diğer bir zanlı Ahmet E'nin de rütbeli personelden sorumlu "bölge emniyet imamı", Zonguldak'taki O.K ve T.A, Bolu'da A.A, Düzce'de M.Ö, Bartın'da İ.Ç. ve Karabük'te A.G. isimli öğretmenlerin ise rütbelilerden sorumlu "il emniyet imamları" olduğu anlaşıldı.

Operasyonlarda gözaltına alınan sözde "bölge ve il imamları" çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, ifadelerin ardından operasyonlarını genişleten Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı, elde edilen bilgileri diğer illerin savcılıkları ve il emniyet müdürlükleriyle paylaştı.

3 yorum yapılmış
  • AdemKOCABA
    24 Eylül 2016 • 16:43
    17-25Araliktan sonra hala feto papazın yardım ve destek veren kim varsa hepsi darbeden yargilansinlar maaşları kesilsin vatandaşlıktan cikarilsinlar askeri, polisi, milleti şehit eden rast gele milleti tarama emrini verenler idam edilsinler, hükümetten bunu bekliyoruz.
  • Askim
    25 Eylül 2016 • 04:20
    Tebrik ediyor yorumunuza oy veriyorummm
  • Mehmet
    26 Eylül 2016 • 02:11
    Üniversitedeki Batı karadeniz imamı Mehmet Y ve Üniversite imamı aynı zamanda Rektör yrd. Kenan G unutulmuş. Bunları alıp omuz omuza çalışanlar neden hesap vermez?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.