VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN DHA'YA ZİYARET

20 Eylül 2016

.............................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğan Haber Ajansı Bolu Bürosu'nu ziyaret etti. Başkan Yılmaz, geçen Kasım ayında Zonguldak'tan Bolu'ya atanan Ersin Ercan'a 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.


Başkan Yılmaz, Bolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşe Atılgan ile birlikte DHA'ya ziyarette bulundu. Ziyaret, DHA Zonguldak Büro Şefi olarak 7.5 yıl görev yaptıktan sonra yeniden Bolu'ya dönerek DHA Bölge Müdürü olan Ersin Ercan'ın geçtiğimiz günlerde Başkan Yılmaz'ı makamında ziyaretinden sonra gerçekleşti. Başkan Yılmaz, Ercan'a başarı dileğinde bulunarak, "Hayırlı olsun" dedi. Başkan Yılmaz, Bolu'yu Zonguldak'ta başarıyla temsil eden Ersin Ercan'ın yeniden kendi memleketine dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ercan da Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek görev alanları hakkında bilgi verdi. Ercan, Zonguldak'ta görev yaparken Karabük, Bartın ve Kastamonu illerinden de sorumlu olduğunu hatırlattı ve Bolu'da sorumluluk alanlarının daha da genişlediğini söyledi. Ercan, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın ve Kastamonu ile ilçelerindeki gelişmeleri ulusal medyaya taşıdıkları bilgisini verdi.

1 yorum yapılmış
  • alarztrk
    21 Eylül 2016 • 04:51
    Özgür basının her zaman arkadasındayız.DHA her zaman objektif tutumlarıyla geçmişten günümüze kendini kanıtlamıştır. Başarılar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.