VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

19 Eylül 2016

.....................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile BBP İl Eski Başkanı Mahmut Alan arasında tam anlamıyla sosyal medya savaşı yaşandı. Mahmut Alan’ın, Özcan’ın gönderisine yorum yapmasıyla başlayan tartışma gittikçe kızıştı. Tanju Özcan, “Mahmut çık sayfamdan” diyerek tartışmaya nokta koymak isterken, en son Özcan, Mahmut Alan’ı arkadaş listesinden çıkardı.

Bolu Takip Gazetesi’nden Ebru Eyvazoğlu’nun haberine göre, Bolu’daki Demokrasi Meydanı’nda yapılan bayramlaşma törenine katılmayan ve sosyal medya hesabından “PKK ile arasına mesafe koymayanlar ve FETÖ ile esasen hala kolkola olanlar ile bayramlaşmayı samimiyetsiz buluyorum” ifadelerini kullanan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile BBP İl Eski Başkanı Mahmut Alan arasında tam anlamıyla bir sosyal medya savaşı yaşandı.

İŞTE O TARTIŞMA

Mahmut Alan: Şahsınız samimi olabilir ama partiniz samimi değil

Bolu Milletvekili Tanju Özcan: Mahmut bir de şu AKP ye bak... Tam koltuk değneği oldun... Nerdeyse Başbuğ Tayyip diye bağıracaksın.

Mahmut Alan: Koltuk değneği ben miyim? Takip etmiyorsunuz o zaman. Dedim ya doğrularınızı söylerken ses çıkmıyor ama yanlışlarınızı söyleyince koltuk değneği oluyorum....Allah’a şükür Bolu kimin ne olduğunu biliyor....Bunu en iyi secim zamanı anlayacaksınız ama geç olacak.

Bolu Milletvekili Tanju Özcan: Geç bunları Mahmut sen hiç samimi gelmiyorsun artık bana. Ben gerektiğinde parti yönetimini de eleştiriyorum. Ama tetikçileri de görüyorum. Hem ne demek bu seçim döneminde görürsünüz. Görmezsek ne olur? Ben mv Tanju Özcan olarak değil ADAM olarak anılmayı tercih ederim. Ama her devrin değil

Mahmut Alan: Türkiye adına halk adına ne yapılsa karşı çıkan partiye CHP denir. Koltuk değneği olan birileri varsa oda CHP’dir. Hdpkk’nin koltuk değneği olmuştur.

Bolu Milletvekili Tanju Özcan: Oy verme o zaman.

Mahmut Alan: Başbuğ Alparslan Türkeş’tir. Ayrıca MHP’lilerden oy istemiştiniz secim öncesi lütfen başbuğumuzu karıştırmayalım.

Mahmut Alan: Secimde görecez vekilim... Bakın ben size gayet düzgün vekilim diye hitap ediyorum siz bana hoş olmayan üslupla karşılık veriyorsunuz.. Beni takip edenler bilir en son Soylu’yu ağır eleştirdim. Belki de siz benim kadar eleştirmiyorsunuzdur.

Bolu Milletvekili Tanju Özcan: Saçmalıyorsun artık. Haddini de aşıyorsun. Sen bence git AKP ye kaydını yaptır orada siyaset yapmaya çalış. Onlar sever senin gibileri. Rahmetli Türkeş’in de kemiklerini sızlatma... Seven var sevmeyen var rahmetli dava adamıydı. En azından koltuk değneği değildi. Bir de artık beni etiketleme paylaşımlarına…

 

 

“MAHMUT ÇIK SAYFAMDAN”

Bu tartışmanın ardından Mahmut Alan bir kadın sosyal medya kullanıcıyla tartışmaya başladı. Bunun üzerine Milletvekili Tanju Özcan yeniden araya girerek, “Mahmut çık benim sayfamdan. Artık terbiye sınırlarını da aştın. Bir hanımefendi kardeşimle böyle konuşamazsın...Hadi git şimdi savcıya” dedi. Tartışma devam etti:

Mahmut Alan: Nasıl konuşmuşuz küfür mü ettik hakaret mi? Esas hakareti eden hanımefendi kardeşiniz

Bolu Milletvekili Tanju Özcan: Sen de böyle adamlarla muhatap olma kardeşim... Gerek yok... Davasını satan bizim muhatabımız olmaz. Seni arkadaş sayfamdan da çıkarttım Mahmut rica ediyorum. Benimle muhatap olma.

Mahmut Alan: Saygılı konuştum size karşı ama daha eleştiriyi bile kabul edemeyen bir üslupla cevap verdiniz. Takdir halkındır. İsteseniz de istemeseniz de vekil olarak halktan birine muhatabım değilsin diyemezsiniz... Derseniz cevabı millet sandıkta verir....sonra çay içeriz.

Bolu Milletvekili Tanju Özcan: Mahmut ben siyaset uğruna, seçilmek uğruna her kalıba girenlerden değilim... Beni karıştırma başkalarıyla. Ben halkın arasından geldim. Alnım ak bir şekilde de dönerim.

7 yorum yapılmış
  • Halk
    19 Eylül 2016 • 03:04
    Helal olsun Mahmut Alan tanjuda kendini bi halt sanıyor sandiga gomecegiz onu..
  • Anl
    19 Eylül 2016 • 03:37
    Helal olsun vekilim her daim yanındayız...
  • Esra
    19 Eylül 2016 • 04:44
    Helal olsun mahmut alan ... gerçekleri söyleyeni dokuz köyden kovuuyorlar... herkes neyin ne olduğunu görüyor artık merak etmeyin...
  • Yok
    19 Eylül 2016 • 06:01
    Mahmut alan cok komiksin yaa. Ağır şizofrenisin :)
  • vatanda
    19 Eylül 2016 • 06:56
    doğma büyüme boluluyum tanju özcanıda bilirim mahmut alanıda bilirim dediysem şahsen tanımam sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla mahmut kardeş dertlinin derdiyle ilgilenen elini değil başını taşın altına koyan biri ya diğer şahıs tanju özcan birde köylerimiz yan yana ilk avukatlık yıllarınıda bilirim pırıl pırıl bir gençti ne olduda bu hale geldi bilemiyorum 15 temmuz öncesi vali beye davranışı milli eğitim önünde yaptıklarıda hiç hoş değildi 15 temm
  • Bydeli
    19 Eylül 2016 • 08:29
    Helal olsun mahmut alan adam bolumun her yerinde her derdinde ön planda mv tanju özcan da hdp yurüyüşündeydi bunu unutmadık seçimlerde görüşecez
  • garson21
    20 Eylül 2016 • 12:55
    HEL OLSUN SAYİN VEKİLİM KENTİ BİŞESANİYO O.ARKATAŞ SEN KAFANİTAKMASAYİN VEKİLİM ONLAR SENİCEKEMİYO SAYİN FEKİLİM
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.