VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

18 Eylül 2016

...................

Yayla mevsiminin sonuna yaklaşırken, yaz boyunca insanların piknik için gittiği yaylaların iç acıtıcı durumu da ortaya çıkmaya başladı. İnsanların piknik için gittiği hemen hemen tüm mesire alanları atılan çöplerle, adeta çöplük alanına döndü.

Özellikle bazı yaylalarda dikkat çeken çöp yığınları hastalıklara da davet çıkartıyor. İnsanların piknik için gittikleri yaylalarda yaz boyunca ormanın içerisinde attıkları çöpler sağlık açısından tehlike oluştururken, görüntü olarak da büyük bir çevre kirliliğine neden oluyor. Gerede bölgesinde göze çarpan kirlilik, Bolu yaylalarında değişmiyor. Bolu birçok yaylasında aynı çevre kirliği dikkat çekiyor.

Tepki çeken görüntüler

Yaz boyunca, yaylalarda piknik yapan ve dinlenmek için yaylaları tercih eden vatandaşlar, poşetleri ve içki şişelerini temizlemeden bölgeden ayrılıyorlar. 3. dünya ülkelerini aratmayan görüntüler yaylalara giden yerli turistler tarafından tepki çekiyor.  

Kaynak - Bolu Havadis

  • TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER
3 yorum yapılmış
  • AdemKOCABA
    18 Eylül 2016 • 05:21
    Bütün yaylalara giriş paralı olmalı, köy muhtarlarına duyurulur!
  • Hilmipolat
    18 Eylül 2016 • 05:25
    Birde siz kartalkaya yollarini gorun. Bu rezzilliktor guzelim cennet mekanlarin katledilmesine izin verilmemeli bolu belediyesi her 2 km 1 tane cop konteyneri koyup yonlendirmeli yoksa guzelim doga dan hicbirsey kalmayacak cok kolay seyleer belediye icin bunu yapmak yazarsin cop konteynerlerine donuste copunuzu bana atin dersin kalabalik donemde de piknik bitimine yakin zabitan dolasir copunu toplamayana 2 ceza kestinmi olur biter
  • murat
    19 Eylül 2016 • 01:31
    Türk insanının geçtiği yerlere bakın... örneğin yol kenarlarındaki çeşmelere ....örneğin piknik alanlarına gittiğimizde...pislik ve çöp ..nasıl kendimizi düzeltiriz bilmiyorum...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.