VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA SON DAKİKA ŞOKU

17 Eylül 2016

.................

Boluspor ligin 4. haftasında deplasmanda son dakikada penaltıdan yediği golle Ümraniyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Ligin 3. haftasında taraftarını şok bir mağlubiyetle üzen ve liderlik koltuğunu kaybeden Bolu ekibi ligin 4. haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a konuk oldu. Maça oldukça iyi başlayan ve birçok gol pozisyonuna giren kırmızı beyazlı ekip ilk yarı aradığı golü bulamadı. İkinci yarıya farklı bir oyun anlayışı ile çıkan Boluspor, maçın 53. Dakikasında Tunahan Çiçek’in pasını ceza sahasının dışından sert bir şutla kaleye gönderen kaptan Andre Santos mükemmel bir gole imza atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden kısa bir süre sonra toparlanan ev sahibi Ümraniyespor Serdar Özbayrak ile golü buldu ve 1-1’lik eşitliği sağladı. Kalesinde gördüğü golün etkisinden çok çabuk kurtulan Boluspor etkili forvet Rydell Poepon ile golü bularak skoru 2-1’e getirdi. Maçın sonlarına doğru penaltı kazanan ev sahibi Ümraniyespor Serdar Özbayrak ile penaltıyı gole çevirerek eşitliği sağladı ve skor 2-2 oldu. Maçta başka gol olmadı ve iki takım sahadan 1 puanla ayrıldı.

STAT: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Bülent Birincioğlu, Serdar Diyadin, İlker Takpak

Boluspor: Soner Şahin, Renato Arapi, Mamadou Diarra, Furkan Şeker, Andre Santos, Özgür Özkaya, Emre Kılınç (Dk. 65 Murat Yıldırım), Özgür İleri, Tunahan Çiçek (Dk. 88 İsmail Yıldırım), Rydell Poepon, Berat Tosun (Dk.78 Cumali Bişi)

Ümraniyespor: Metin Erol, Mustafa Çakır, Oğuz Ceylan, Mücahit Albayrak, Merthan Açıl, Samet Asatekin, Bulut Kaya, İbrahim Akdağ, Ömer Can Sokullu, Serdar Özbayraktar, Steve Beleck

1 yorum yapılmış
  • Boluspor
    17 Eylül 2016 • 12:09
    Bu ön'de Poz Verenler'den,Sol'daki nin yerin'de Cumali Bişi,Sağdakinin Yerinde'de Jansen olsaydı,İstanbul'dan üç Puanla Dönerdik,Takımın Penaltıcısı Jansen.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.