VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ'NÜN İL İMAMININ İKİ FARKLI YÜZÜ!

14 Eylül 2016

...................

Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonlarda örgüte bağlı okulda öğretmen olarak görev yapan Bolu il imamı Şevket Kahraman, yurt dışına kaçmak isterken tanınmamak için badem bıyıklarını kesti.

Terör örgütünün il imamı öğretmen Şevket Kahraman eski fotoğrafı ile yeni fotoğrafı arasında dağlar kadar fark var. Bolu Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ve KOM ekipleri tarafından Kırklareli jandarma ekipleri tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonla yakalanan Şevket Kahraman’ın yeni hali Amerikan ajanlarını aratmazken, badem bıyıklı eski tam FETÖ’cüleri andırıyor. 

3 yorum yapılmış
  • enes
    17 Eylül 2016 • 21:46
    Biyik ha var ha yok, bu mudur yani haber. Sevket Beyi yillardir tanirim,melek gibi bir isnsandir. Onca gunahsiza yapmadiginiz kalmadi nasil vereceksizin bunun hesabini bakalim otede
  • hala
    9 Haziran 2017 • 10:06
    Bu haberleri yapanlar Allahindan bulsun insallah bizim icimizi yaktiniz Allah ta sizinkini misli misli yaksin Gunahlarinizda bogulun insallah....
  • hala
    9 Haziran 2017 • 10:11
    Bunlarin hesabini Allaha vereceksiniz merak etmeyin yanınıza kalmiyacak mahkemede de vereceksiniz masum insanlari boyle haberlerle karalamak size pahaliya mal olacak...Allahsizlar vijdansizlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.