VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP HER GEÇEN GÜN ERİYOR

13 Eylül 2016

......................

Bolu’da ilk kez bir bayramlaşma töreni Demokrasi Meydanı’nda yapılırken, AK Parti, MHP ve sivil toplum kuruluşları bayramlaşmaya büyük ilgi gösterdi. Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, MHP İl Başkanı Adem Evcil'in de katıldığı törene CHP heyetinden kimsenin katılmaması dikkat çekti.  

Bolu Valiliği önderliğinde Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma merasimine, Ak Parti ve MHP katılım gösterirken, CHP’den hiçbir siyasinin olmaması dikkat çekti.

HALKTAN UZAK BİR HALK PARTİSİ

15 Temmuz sonra tüm yurtta olduğu gibi Bolu’da da vatan ve millet adına yakalan birliğin bir göstergesi olan bayramlaşma törenine CHP’nin katılım göstermemesi vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı. İlimizde farklı görüşte olan tüm kurum ve kuruluşların katılım göstererek Bolu’daki birliği ve beraberliği tüm ülkeye gösterdikleri bayramlaşma törenine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Valilik önderliğinde Ak Partili ve MHP’li siyasiler bayramlaşma merasiminde yer alarak, siyasi çekişmeleri bir kenara bırakırken, İlimizdeki CHP’li siyasilerden hiç biri bayramlaşmaya katılmayarak vatandaştan uzak kalmayı seçti.  

1 yorum yapılmış
  • AdemKOCABA
    13 Eylül 2016 • 19:53
    Bu gün muslumanlarin bayramı, dine küfreden, dindarları asanlar, kurani ve ezanı yasaklatip, camileri ve kuran kurslarını kaptanlar bu günün feyzini bilemezler!..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.