VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYRAM SABAHI HAİN SALDIRI

12 Eylül 2016

........................

Teröristler Kurban Bayramı'nın ilk günü Van kent merkezinde bomba yüklü aracı infilak ettirdi, ilk belirlemelere göre 2'si ağır 48 kişi yaralandı.

Patlama saat 10.50'de halkın bayram sevincini yaşadığı kentin en merkezi yeri olan Beşyol Mevkii'nde meydana geldi. Patlamada 48 kişi yaralandı.

Van Valiliği'ne 200 metre uzaklıkta, işyerlerinin yoğun olduğu ve Ak Parti il binasının da bulunduğu yerdeki kulakları sağır eden patlamayla birlikte, ortalık savaş alanına döndü. Çok sayıda kişi yaralanırken, çevredeki binalar büyük hasar gördü, araçlar ve binalardan alevler yükseldi.

Bölgeye güvenlik güçleriyle, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan çok sayıda kişi ambulanslarla hastanelere taşınırken, itfaiye ekipleri ve TOMA'lar alevleri söndürdü. Güvenlik güçleri çevrede önlem alarak, patlamayı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA

Van Emniyet Müdürü Suat Ekici, Van'daki terör saldırısına ilişkin, "AK Parti İl Binası önündeki polis noktasına bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si ağır 27 kişi yaralandı" dedi. AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, "Beşyol kavşağı önemli bir merkezdir. Demokrasi nöbetleri de orada yapılmıştır. Orada bir bomba yüklü araç, getiriliyor park ediliyor ve o patlatılıyor" diye konuştu.

  • BAYRAM SABAHI HAİN SALDIRI
  • BAYRAM SABAHI HAİN SALDIRI
  • BAYRAM SABAHI HAİN SALDIRI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.