VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOGİAD BAŞKANI BEKTAŞ'TAN ÇOK SERT SÖZLER

9 Eylül 2016

......................

Bolu Genç İşadamları Derneği (BOGİAD) Başkanı Erkan Bektaş, “Son dönemde Bolu Beleidye Başkanımızı hain FETÖ’ye yakınmış gibi göstermeye çalışan bu hain çete yine kahpeliklere başladı. Bolu’da 3 yaşındaki çocuğa sorsanız Başkanımızın bu hain gurupla nasıl mücadele ettiğini bilir” dedi.  

BOGİAD’ın genç Başkanı Erkan Bektaş, Bolu’da bir kesimin bugüne kadar köpeksiz köyde değneksiz gezmeye alıştığını, işlerine gelmeyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a haince, sinsice ve kahpece bir saldırı içerisinde olduğunu ifade etti.

GİDİN PROJELERİ GEZİN

Bektaş, “Daha bir hafta önce Belediye Başkanımız yönetimi kurulu üyelerimizi yaptıkları çalışmaları yerinde gösterdi. Yapılan çalışmaları görünce hepimiz hayretler içerisinde kaldık. İşin açıkçası gidip görmeden projelerin ciddiyetinin farkında değildik. Yani karşımızda kendini Bolu’ya hizmete adamış bir Belediye Başkanı var” dedi.

“HAİNLER, SİNSİLER, KAHPELER”

Bektaş Bolu’da bir kesimin Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a düşmanlık etmek için her dönem sinsice, haince ve kahpece ortaya çıktığını dile getirerek, “Bolu’da bir kesim var ki Başkan Yılmaz’ın yaptığı çalışmaları görmek yerine onu zora düşürebilmek için hep pusuda bekliyorlar. Bunlar sürekli pusuda bekliyorlar ve fırsatını bulunca sinsice, haince ve kahpece Başkanımıza saldırıyorlar. Bunlar köpeksiz köyde değneksiz gezmeye alışmışlar. Ama ben her şeyden önce Bolu’da yaşayan bir vatandaş olarak bu haksızlıklara sessiz kalmıyorum. Son dönemde başkanımızı hain FETÖ örgütüne yakınmış gibi göstermeye çalışan bu hain çete yine kahpeliklere başladı. Bolu’da 3 yaşında ki çocuğa sorsanız Başkanımızın bu hain gurupla nasıl mücadele ettiğini bilir. 15 – 20 yıl önce çekilmiş fotoğraflarla Bolu’ya böylesine dev projelerle hizmet eden bir isimi karalamaya çalışmak insafsızlıktır, vicdansızlıktır herşeyden önce Bolu’ya ihanettir” dedi.

NEDEN HERKES SESSİZ

Bu yaşananlara tepkisiz kalınmasına da bir anlam veremediğini söyleyen Bektaş, “Başkanımıza böyle haince bir saldırı varken sessiz kalmamız olmaz. Dürüst insanların sesi daha çok çıkmalı. Başkanımıza böyle saldırı yapılırken sessiz kalınmasına anlam veremiyorum. Biz Bolu’nun genç işadamları olarak buna sessiz kalmayacağız” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • AdemKOCABA
    9 Eylül 2016 • 08:10
    Aynı yorumu kısaca daha önce yapmıştım, Başkan Bektaş detaylıca beyanını yapmış, belediye başkanınin aleyhinde beyanda bulunanlar hiç tereddütsüz, hainliklerinden, fesadliklarindan kusuyorlar, hizmetleri cekemediklerinden engel olmaya çalışıyorlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.