VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞBAKAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

5 Eylül 2016

.................

Başbakan Yıldırım PKK'ya destek veren tüm öğretmenlerin tespit edilip açığa alınacağını belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır'da STK temsilcileriyle buluştuğu toplantıda teröre destek veren öğretmenler hakkında konuştu.

TESPİT EDİLENLER AÇIĞA ALINACAK

Yıldırım, "Bölgede görev yapan, terörle bir şekilde iç içe olmuş 14 bin öğretmen olduğu tahmin ediliyor. Ancak bunların ne kadarının doğrudan terör örgütüyle ilişkili olduğu, ne kadarının olmadığı yapılacak incelemelerle, soruşturmalarla ortaya çıkacak. Bayramdan sonra okullar açılıyor, Milli Eğitim Bakanımız ile konuştuk, tedbir olarak üzerinde şüphe bulunan, gerekli tespitleri yapılan bütün öğretmenler açığa alınacak, yeni ders döneminde bunlara görev verilmeyecek. Bunun yerine yeni baştan öğretmenlerimizi buraya göndereceğiz.

FETÖ'CÜLERLE AYNI MUAMELEYİ GÖRECEKLER

Öbürlerine ne olacak. FETÖ’cülerin başına ne geldiyse onların başına da o gelecek. Sadece öğretmenlerle sınırlı değil, terör sadece dağda değil. Terör devletin içinde de var, yerel yönetimin içinde de var. Terörle haşır neşir olmuş bütün kamu görevlilerinin üzerine gidecek ve tek tek ayıklayacağız. Bununla ilgili mücadeleyi sadece kırsalda yapmayız."

1 yorum yapılmış
  • AdemKOCABA
    4 Eylül 2016 • 16:11
    Teröre ve darbeye destek veren herkesin maaşları kesilsin vatandaşlıktan cikarilsin tüm mallarına el konularak en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz!..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.