VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖRGÜTÜN İL İMAMI KİM?

4 Eylül 2016

.....................

ÖZEL HABER

Bolu’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün il imamının kim olduğu halen kamuoyu ile paylaşılmadı.  Savcılık ve polis ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ederken, kanlı örgütün Bolu’daki sorumlusuna ulaşıldığı ancak operasyonun gidişatına etkilemesi için isminin şimdilik saklandığı belirtildi.

www.ozgurbolu.com muhabirlerinin yaptığı araştırmada, Bolu’da FETÖ’nün son il imamı örgütün eğitim kurumlarının bağlı olduğu Polat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Fatih Koleji’nde öğretmen Cuma Kartal’ın 2014 yılının Nisan ayında Bolu’dan başka bir ile gönderilmesinin ardından Bolu’da örgüt yapılanmasının başında kimin olduğu ise bir türlü açıklanmadı. Ancak polisin il imamının izine ulaştığı ve savcılık talimatıyla gerekli çalışmayı yaptıkları ifade edildi.

SORU BAŞSAVCIYA SORULDU

Bolu Valisi Aydın Baruş’un gazetecileri operasyonlarla ilgili bilgilendirdiği toplantıya katılan Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, bir gazetecinin, “Bolu imamı kim? Elinizde böyle bir birli var mı veya yakalandı mı?” sorusuna, “Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum. Çalışmalarımız devam ediyor” yanıtı verdi.

ABİ VE ABLALAR İÇİN ÇEMBER DARALIYOR

FETÖ operasyonları kapsamında 10’a yakın abi ve ablanın tutuklanmasının ardından örgüte hizmet eden diğer abi ve abla pozisyonundaki isimler için çalışma devam ediyor. Çoğunluğu kurumlardan sorumlu bu isimler, kurum içersinde istedikleri görev değişikliğini ve atamaları gerçekleştirdikleri,  kurumlarda müdür ve üst seviyedeki görevlilerin direk olarak abi veya ablalara bağlı oldukları ve onların verdikleri talimatlara göre hareket ettikleri ifade edildi. Örgüte bağlı önemli isimlerin tespit edildiği gelen bilgiler arasında… 

1 yorum yapılmış
  • Abdullah
    4 Eylül 2016 • 07:04
    Akp hukumetleri cok destek vermişti..neden yargılamaya büyukbaşlardan başlanmıyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.