VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAKKARİ'DEN PEŞ PEŞE ACI HABERLER.

3 Eylül 2016

..................

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi’nde yol güvenliğini sağlayan askerlerle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı. Sabah saatlerinde de Çukurca’da 3 askerimiz şehit oldu. Dün gece de Van’da 8 askerimiz saldırı sonrasında şehit düştü.

Hakkari'nin Çukurca ve Şemdinli ilçelerinde terör örgütü PKK'ya karşı düzenlenen operasyonlar devam ediyor. Operasyonlarla terör örgütüne ağır darbeler vurulurken bölgeden acı haberler art arda geldi. Sabah saatlerinde Çukurca'da devam eden operasyonlarda 3 asker şehit olmuştu. Bir acı haber de Şemdinli'den geldi. Şemdinli'de PKK'lılarla girilen çatışmada 5 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

ÇUKURCA'DA 3 ŞEHİT

Operasyon kapsamında bu sabah çıkan çatışmada 3 askerin şehit olduğu öğrenildi. Çatışmada 3'ü ağır olmak üzere 20 askerin de yaralandığı belirtildi.

ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Helikopterlerle Fatih Kışlası'na getirilen yaralı askerler, burada bekleyen ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesine sevk edildi. Bölgede çatışmaların devam ettiği bildirildi.

ŞEMDİNLİ'DE 5 ASKER ŞEHİT

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi’nde yol güvenliğini sağlayan askerlerle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit odu. 6 asker yaralandı. Teröristlerin yakalanarak etkisiz hale getirilmesi için operasyonlara devam ediliyor..

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.