VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU GÖRÜNTÜLERİ ÖZLEMİŞTİK...

31 Ağustos 2016

.................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve il yönetimi CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve CHP İl Başkanı Kazım Karsu’yu il başkanlığında ziyaret ederek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin’de yapılan saldırıyla ilgili geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Ziyarette samimi görüntüler gözlerden kaçmadı.  

 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye’de değişen siyasi havaya Bolu’daki siyasetçilere de yansıdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna PKK’lı teröristler tarafından Artvin’de yapılan silahlı saldırı sonrasında AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP İl Başkanlığı’na giderek Milletvekili Tanju Özcan ve CHP İl Başkanı Kazım Karsu’ya geçmiş olsun dilekleri iletti.

“Hepimiz bu toprakların çocuklarıyız”

 Ziyaretle ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, aradaki pürüzlerin kalkması ve siyasi anlaşmazlıkların konuşarak ortak akılla giderilmesi için bu tür görüşmelerin gerekli olduğunu söyledi. Karsu, “Hepimiz bu toprakların çocuğuyuz. Farklı düşünebiliriz. Bizim içimiz de dışımız da bir. Ama farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Demokrasinin gereği taraflar birbiriyle görüşüp, konuşarak anlaşmaya varabilmelidir. Geçmiş, geçmişte kaldı. Önemli olan bundan sonra gelecekte uzlaşmak ve çağdaş bir yaşam için ortak akılla hareket edebilmektir. Çocuklarımıza, gençlerimize de bunu aşılamalı ve onlara çağdaş bir ülke bırakabilmeliyiz” dedi.

"15 Temmuz bize sevgiyi hatırlattı"

  Karsu’nun ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Doğanay, 15 Temmuz darbe girişiminin her şerde bir hayır olduğu gibi siyasilere sevgiyi hatırlattığını söyleyerek “Birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var. Biz sevgiyi unutmuştuk. 15 temmuz bize sevgiyi hatırlattı. Bu ülkenin farklı farklı renkleri var ve biz de o renkleriz. Biz aynı ülkede, aynı şehirde yaşıyoruz. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında tüm partiler, siyasi görüşe bakmadan ülkenin bekası için ülkeye sahip çıktı ve bir araya geldi. Söz konusu vatan olunca bir araya geliyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi parti genel başkanları arasındaki samimiyetin Bolu’da da yaşanmasını istiyoruz. Bu ziyaretlerin, görüşmelerin devamı gelsin istiyoruz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Biz çukurları kapatmak istiyoruz. Ankara’da genel başkanlar arasında yaşanan samimiyeti biz de Bolu’da yaşamak istiyoruz” diyerek bir de teklifte bulundu. Her bayram partiler kendi içlerinde ve partilerinde bayramlaşma töreni düzenliyor. Kurban Bayramı’nda tüm partilerin Demokrasi Meydanı’nda bir arada bayramlaşmalarını teklif ediyorum. Bu daveti diğer partilerin il başkanlarına da yapacağım” şeklinde konuştu.

  "Demokrasiye sahip çıktık"

  CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise, “Biz demokrasiye sahip çıktık. Birbirimize teşekkür etmemize gerek yok. Bu bizim de görevimizdi. Biz sizi sandıkta yeneceğiz. Seçimle gelen seçimle gitmeli. O yüzden ortak tepkimiz bu anlamda gerekliydi. Biz demokrasiye sahip çıktık diye birbirimize teşekkür etmeyelim. 15 Temmuz akşamı milletin sahip çıktığı kişiler değil, demokrasiydi. Bunu bir partinin organizasyonuymuş gibi gösterilmeseydi keşke” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • murat
    31 Ağustos 2016 • 18:52
    15 temuz bize sevgiden birlik vs beraberlikten yani sira 15 temmuz gecesi ve sonrai milletin yaninda olan olmayan dostuda dusmanida ogretti mesala darbe gecesi ve sonrasi meydanlara milletin yanina inmeyen tanju bey nerede idi neyse millet yani biz bu soruya cvp bulAmadikk gecerli bi sebebi olmadigini biliyoruz neysee rabbimn vatanimizi bolmek isteyenlere firsat vermesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.