VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÖNETİMDEN TARAFTARA UYARI

31 Ağustos 2016

.........................

  TFF 1. Lig takımlarından Boluspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ilk hafta passolig kartlarıyla ilgili yaşanan aksaklığının tekrar yaşanmaması için taraftarı bilgilendirme açıklaması yapıldı. 

  Boluspor Kulübü Basın Sözcüsü Serdar Yıldız imzasıyla yapılan açıklamada, “Sezonun ilk maçı olan Sivasspor karşılaşması öncesinde, tribünlere giriş sırasında passolig kartlarının turnikeleri açmaması gözlemlenmiştir. Bu aksaklığın tekrar yaşanmaması için siz değerli taraftarlarımızdan, hafta içerisinde stat önünde bulunan passolig gişesinden yenilenmesini rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

“YIPRANMIŞ PASSOLİG KARTLARINIZI…”

 Yapılan açıklamanın devamında ise şu sözlere yer verildi;

  “Yönetime geldiğimiz günden itibaren, siz halkımızın ve Bolu Esnafımızın desteğini hep arkamızda hissettik ve sizlerden güç aldık. Kalıcı başarılar için siz taraftarlarımızın desteği takımımız için çok önemli. Bu bilinçle, bugüne kadar vermiş olduğunuz desteği artırarak tribünleri dolduracağınızı ve takımımızın arkasında olacağınızı biliyoruz. Sezonun ilk maçı olan Sivasspor maçı öncesinde, tribünlere giriş sırasında passolig kartlarının turnikeleri açmaması veya passolig gişesi önünde uzun kuyrukların oluşması gibi aksaklıkların yaşandığı tarafımızdan gözlemlenmiştir. Bu aksaklıkların tekrar yaşanmaması için siz değerli taraftarlarımızdan yıpranmış ve kullanılamaz halde olan kartlarınızı, hafta içerisinde stat önünde bulunan passolig gişesinden yenilenmesini rica ederiz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.