VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 31 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

31 Ağustos 2016

...................

1-Seben Gerenözü köyü halkından (merhum)Alim ÜNALAN'ın eşi ve Varol ÜNALAN, Nuray VARLIK'ın annesi, Alaaddin  ve Yavuz VARLIK'ın anneannesi, Emel KARADUMAN ve Emre ÜNALAN'ın babaannesi; Münevver ÜNALAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2-Tekkedere Köyü halkından (merhum) Tahsin ve Kadriye ONSEKİZ'in oğlu, Hatice ONSEKİZ'in eşi,İsmail, Nermin  ve Safinaz'ın babaları, Zelvinaz, Emine ve Binnaz'ın kardeşi; Abdullah ONSEKİZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Karaçayır Mahallesi halkından,Müzeyyen ERBAYRAM'ın eşi, eczacı Zühal ÖZSOY ve profösör Dr. Nihal SÖKMEN'in babaları, Dr. Kamil Kudret ÖZSOY ve maden mühendisi Atılgan SÖKMEN'in kayınpederi, Şerafettin ve Kamil ERBAYRAM'ın amcası, Çetin EROL (merhume) Meliha EROL ve Mükerrem AYAŞLI'nın eniştesi, köy hizmetlerinden emekli; Mustafa ERBAYRAM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.