VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

METE YARAR'A SİLAHLI SALDIRI

29 Ağustos 2016

...................

Güvenlik uzmanı Mete Yarar Kadıköy Suadiye’de iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yarar saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Olayı Twitter adresinden duyuran Mete Yarar, “iki kişiydiler, ateş açtılar. Ben de zaten silahımla karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Polis çalışma başlattı” dedi. Yarar; saldırının neden gerçekleştirilmiş olabileceğine ilişkin ise, “Farklı bir sebep var ancak şimdilik durum net değil” dedi.

METE YARAR KİMDİR

1967 yılında Samsun’da doğan Mete Yarar, 1984 yılında Kara Harp Okulu'ndan piyade teğmen olarak mezun olduktan sonra, 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin çeşitli birimlerinde görev yaptı. En son görev yeri olan Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan binbaşı rütbesinde iken 2004 yılında kendi isteğiyle ayrıldı. Mete Yarar, TSK’da görev yaptığı zaman diliminde 10 yılı aşkın bir süre Doğu ve Güneydoğu’da hizmet etti ve sınır ötesi operasyonlarda yer aldı. Yarar, halen güvenlik uzmanı olarak çalışıyor ve basın kuruluşlarında analizler yapıyor

3 yorum yapılmış
  • Hayribulut
    29 Ağustos 2016 • 03:45
    Demekki damarlarina kadar inmis Mete bey devletimizde inlerine girdimi bu is bitecek insallah lesler arttikca herkese saldiriyor kopekler hdpkk ya dikkat ettinizmi sunnetsiz ne gorurlerse oturmak istiyorlar kopekler sunnetsiz seviyormus
  • MURAT
    29 Ağustos 2016 • 07:24
    TELEVİZYONLARDA YORUM YAPARKEN HABİRE ATIYORSUN DA, GÖREVDEYKEN NEDEN KONUŞMUYORDUN. DİLİN SİVRİ OLABİLİR.! TASVİB ETTİĞİMİZBİR OLAY DEĞİL. NEYSE Kİ GEÇMİŞ OLSUN..!!!
  • MuratAslan
    26 Aralık 2016 • 23:32
    Sizler 1967 doğumlu olup 1984 yılında Kara Harp Okulundan 17 yaşında mezun olmuş bir subay gördünüz veya duydunuz mu ? Kafanızı azıcık kaldırın ve araştırın .Bu adam çıkıpta benim hakkımda internette veya orada burada geçen bilgiler doğru diye açıklama yapmıyorsa bilin ki sahtekardır .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.