VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ'DE ADLİYE İMAMI TESPİT EDİLDİ

29 Ağustos 2016

.........................

FETÖ/PDY soruşturması kapmamında Bolu Adliyesi’nden 9 personel gözaltına alınmış, bunlardan 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Personelden alınan bilgiler sonrası Bolu Adliyesi’nde silahlı terör örgütüne üye olan isimlerden Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmen olarak görevli M.B. sorumlu olduğu ortaya çıktı.

Bolu Takip Gazetesinden Hakan Aydın’ın özel haberine göre, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yapılan çalışmalar ile Bolu Adliyesi’nde çeşitli kademelerde görevli 9 personel FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Emniyette alınan ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan 9 personelden 4’ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, 5’i ise Adli kontrol şartıyla serbest bırakılarak araştırmalar devam ettiriliyordu.

ADLİYE PERSONELİNİN ABİSİYMİŞ

Gözaltına alınan personelin verdiği ifadeler sonrası FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün, Bolu ‘Adliye Abisi’ne de ulaşıldı. Bolu’da bir okulda öğretmenlik yaptığı belirlenen M.B.’nin, cemaate yakın personelle sürekli görüştüğü, yemek ve sohbet organizasyonları yaparak örgüt üyeleriyle ilgilendiği zaman zaman da örgüt üyelerini sohbetler vasıtasıyla yönlendirdiği belirlendi.

ABİ AMA İMAMLARLA BAĞLANTILI

Piramit şeklinde bir hücrenin diğer hücreyi tanımadığı FETÖ / PDY yapılanmasında aktif görevli olduğu belirlenen M.B.’nin Bolu dışında Düzce’de de imam konumunda ki silahlı terör örgütü mensuplarıyla yakın ilişkileri olduğu iddia ediliyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.