VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O İŞADAMINA AİT KASA AÇILDI

29 Ağustos 2016

.................

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Bolu Dağı’nda hizmet veren Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nin eski büyük hissedarı ve Fetullahçı yapılanmanın önde gelen isimlerinden Ankaralı işadamı Ömer Baday’ın Highway’de bulunan kasası polis baskını sonrasında açıldı. Ömer Baday’ın darbe girişimi sonrasında alışveriş merkezine geldiği ancak polis ekiplerinin Baday’ın Bolu’dan ayrıldıktan sonra baskın yapması akıllarda soru işareti bıraktı.

Fetullahçı yapılanmanın önde gelen isimlerinden merkezi Ankara’da bulunan Hacı baba Baklavaları’nın sahibi olan Ömer Baday’ın tesiste bulunan odasına gelen polisekipleri Baday’ın 2 bin 380 kilo ağırlığındaki özel kasasını büyük uğraşlar sonunda açmayı başardı.

Bilezik ve tapu kayıtları çıktı

Türkiye’de sadece 12 tane bulunan özel kasanın, tesisin inşaatı sırasında odaya yerleştirildiği tahmin edilirken, böylesi özel bir kasanın Ömer Baday’ın odasında bulunması, tesisin kuruluş aşamasında dahi hangi amaca hizmet edeceğinin belli olduğunun bir göstergesi olarak değerlendirildi. Uzun uğraşlar sonrası açılan özel kasadan sadece bazı tapu kayıtları ve 21 tane bilezik çıktığı iddia edildi.

15 Temmuz’dan sonra tesise geldi

Fetullahçı yapılanmanın önemli isimlerinden olan Ömer Baday’ın hakkında yakalama emri bulunmasına rağmen tesisi gelip ziyaret ettiği ve daha sonra ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Ancak Baday’ın alışveriş merkezinden ayrıldıktan sonra polis ekipleri baskın düzenlenirken, Baday’ın halen arandığı ifade edildi.

Kaynak – Bolu Havadis

1 yorum yapılmış
  • Kurtulu
    30 Ağustos 2016 • 07:38
    O bileziklerini hibe eden bayan kardeşlerim, yazık size. Bu sizin altınlarınızla, bilezik ve yüzükleriniz ile bu tesisler yapıldı. Siz de saf saf İslamiyete hizmet ediyoruz diye inandınız. Demek ki neymiş İnanmayacaksın. Beynini kiraya vermeyeceksin. Zira o şehitlerimizin kanının dökülmesinde hepimizin vebali var.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.