VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"FETÖCÜLERE EV VERMEYİN"

26 Ağustos 2016

....................

Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, emlakçıları Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) konusunda uyardı. Kızılkaya, “Biz kimseye suçlu demiyoruz ama eğer FETÖ öğrenciler için ev bakacaksa mutlaka sizlere gelecektir. Bunu biliyoruz. Dolayısıyla sizlerin bu konuda biraz daha dikkatli, uyanık olmanız ve bu konuya öncelik vermeniz birçok şeyi kolaylaştıracaktır” dedi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Karamanlı Mahallesi’ndeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasında, ilde faaliyet gösteren emlakçılara yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısına İl Emniyet Müdürü Kızılkaya ile emlakçılar katıldı. Kızılkaya, burada yaptığı konuşmada, iş alanlarında karşılaşabilecekleri FETÖ üyeleri hakkında emlakçıları bilgilendirmek ve bu konuda bilgi alışverişi yapmak için bir araya geldiklerini belirtti.

“15 TEMMUZ’DAN SONRA BUNLARDAN ŞÜPHEMİZ KALMADI”

15 Temmuz’da gerçekleşen darbe teşebbüsüyle artık hiç kimsenin aklında FETÖ’nün silahlı bir terör örgütü olup olmadığı konusunda soru işareti kalmadığını aktaran Kızılkaya, “Kendi elleriyle altın tepsiyle kendilerinin bir silahlı terör örgütü olduklarını kanıtladılar. Bundan sonra bizim işimiz, polisiye faaliyetlerimiz daha kolay.” diye konuştu.

“DAHA DİKKATLİ OLUN”

Kızılkaya, bir yerde ev alacak ya da kiralayacak insanların mutlaka emlakçılarla muhatap olacağına dikkati çekerek, “Bu işi ilimizde yapanlar sizsiniz. Bu işin profesyonel çalışanları sizsiniz. Eğitim dönemi geliyor. İlimizdeki özel yurt ve pansiyon sayılarına baktığımızda bunun 30 binden fazla üniversite öğrenci sayısına yeterli olmadığı aşikar. Dolayısıyla öğrencilerin en az üçte 2’si bir şekilde dışarılarda ev bulmak zorunda birlikte ev tutmak zorunda. Bu insanların en az yarısı sizlere müracaat etmek durumunda. Biz kimseye suçlu demiyoruz ama eğer FETÖ öğrenciler için ev bakacaksa mutlaka sizlere gelecektir. Bunu biliyoruz. Dolayısıyla sizlerin bu konuda biraz daha dikkatli, uyanık olmanız ve bu konuya öncelik vermeniz birçok şeyi kolaylaştıracaktır.” Kızılkaya, konuşmasının ardından FETÖ üyelerinin ev kiralamasıyla ilgili olarak bilgi alışverişinde bulundu.

4 yorum yapılmış
  • Vildansarikaya
    26 Ağustos 2016 • 05:10
    Il emniyet muduru once 155 i temizlesin soze baslamadan mevkii soyledigin anda 156 yi arayin diye kapatiyorlar dinlemeden etmeden ihbarin onune gecen bir kesim var 155 te once icini temizlesinde sonra yardim istesinler
  • emre
    26 Ağustos 2016 • 21:15
    bölge jandarmanınsa hic 155i mesgul etmemek gerekir.....yoksa jandarmanin isine.karismis gibi olur
  • HarunArslan
    30 Ağustos 2016 • 05:26
    Fetöcülere ev verilmesin denmiş. Fakat nasıl anlaşılacak fetöcü olup olmadığı bı zor iş.
  • kemal
    2 Ağustos 2017 • 06:34
    bir site hazırlamak lazım fetöcülerin isminin sorgulanabileceği
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.