VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİNLERCE BALIK BU HALDE BULUNDU

22 Ağustos 2016

........................

Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde bulunan Gökçesu Deresi’ne giden amatör balıkçılar gördükleri manzara karşısında dehşete düştüler.

Ediniln bilgiye göre, Gökçesu beldesi üzerinden geçen Gökçesu Deresi’nde yaşanan balık ölümleri dehşet verici boyuta ulaştı. Hafta sonu dereye balık tutmaya giden amatör balıkçılar derede on binlerce ölü balığı görünce hemen jandarmaya haber verdiler.

Elektik santrali mi neden oldu?

Derenin üzeri tamamen ölü balıklarla kaplanırken, manzara tam anlamıyla dehşet vericiydi. Yetkililer balık ölümlerinin sebebini araştırırken bölge halkı balık ölümlerinin kömür ocaklarından dereye atılan kömür tozu nedeniyle yaşandığını iddia ediyorlar.Balık ölümleri yoğun olarak elektrik santralinin alt kısmında meydana geldi.

 

  • BİNLERCE BALIK BU HALDE BULUNDU
  • BİNLERCE BALIK BU HALDE BULUNDU
3 yorum yapılmış
  • DUSTA
    22 Ağustos 2016 • 04:34
    ALLAH CEZANIZI VERSİN LANET OLSUN BÖYLE İNSANLARA
  • Sakatpire
    22 Ağustos 2016 • 11:03
    Bende hafta sonu bolu derelerini gezerken baraj çimento sularının dereye aktığını derenin zift gibi olduğunu gördüm. Alabalıkla katledilmiş. Dereleri katlediyorlar sesini çıkartanıda hainlikle suçluyorlar. Yazık hemde çok yazık bu katliyamın telefisi malesef yok.
  • Mengenli
    24 Ağustos 2016 • 15:26
    Yazık değil mi kaç yılda oluşan bu durumu bir çırpıda yok etmeye kimsenin hakkı yok..Bu miras çocuklarımıza kalacaktır ama onlarında hakkı yeniyor..rant için kimsenin hakkını yemeye hakkınız yok.yetkililer bir an önce bu duruma dur demeli..yoksa çok kötü durumlar olabilir.. Doğa yok olur..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.