VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

21 Ağustos 2016

.................

Boluspor, TFF 1’inci ligin ilk haftasında kendi sahasında Sivasspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmada Sivasspor’u 4- mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Diarra, Emre Kılınç, Ziya Erdem kendi kalesine ve Andre Santos attı. Kırmızı beyazlılar, 2016-2017 sezonuna 3 puanla başladı.

Boluspor, TFF 1’inci ligin ilk haftasında kendi sahasında Sivasspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmada Sivasspor’u 4- mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Diarra, Emre Kılınç, Ziya Erdem kendi kalesine ve Andre Santos attı. Kırmızı beyazlılar, 2016-2017 sezonuna 3 puanla başladı.

 Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa Sivasspor karşısına, Soner, Mamadou Diarra, Emre Kılınç, Özgür, Poepon, Tunahan, Necati, Furkan, Andre Santos, Yusuf Emre ve Özgür Özkaya on biri ile çıktı. Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi, Cumali, İsmail, Emrullah, Jansen, Ozan ve Berat yer aldı. Sivasspor teknik direktörü Osman Özköylü ise Boluspor karşısına; Tolgahan, Leandro, Barrales, Kerim, Oumari, Ahmet Cebe, Burhan, Boye, Hakan, Ziya ve Adem on biri ile çıktı.

 Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Fuat Çapa, defans bölgesinde iki genç oyuncuya formayı verdi. Necati ve Diarra defans bölgesinde görev aldı. Boluspor’un yıldız oyuncusu Andre Santos’ta ilk on birde görev aldı. Boluspor’da yeni transferlerden Mamadou Diarra, Özgür İleri, Poepon, Tunahan, Furkan karşılaşmaya ilk on birde başlayan oyuncular oldu.

MAMADOU DİARRA AÇILIŞI YAPTI

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmada ilk ciddi atağı misafir takım Sivssspor yakaladı. Kerim’in ortasına gelişine vuran Leandro’nun vuruşu direği yalayarak auta çıktı. Boluspor maçın 12’inci dakikasında golü buldu. Yusuf Emre korner atışını Andre Santos’a aktardı. Santos, bekletmeden ceza sahasına ortaladı. Arka direkte düzgün bir vuruş yapan Mamadou Diarra, topu kafa ile ağlara gönderdi. Boluspor bu golle Sivasspor karşısında 1-0 öne geçti. Bu golün 1 dakika sonrasında bu kez Sivasspor etkili geldi. Ceza sahası önünde topla buluşan Leandro’nun vuruşu yan direkten oyun alanına geri döndü.

SİVASSPOR’DAN TEHLİKELİ ATAKLAR

Karşılaşmanın ilk 20 dakikası Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Sivasspor maçın 35’inci dakikasında beraberlik golüne çok yaklaştı. Beykan’ın uzaktan çekriği sert şutu kaleci Soner Şahin güçlükle kornere tokatladı. Maçın 40’ıncı dakikasında Boluspor’dan Furkan Şeker sarı kart gördü. 41’inci dakikada bu kez Özgür Özkaya sarı kart gördü. Maçın ilk yarısının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 MAMADOU DİARRA’DAN TERS VURUŞ

Maçın ikinci yarısına Sivasspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ikinci yarıya ilk yarıdaki on birleriyle başladı. Maçın 49’uncu dakikasında Andre Santos sarı kart gördü. İkinci yarıya misafir takım etkili başladı. Maçın 55’inci dakikasında Sivasspor golü buldu. Mamadou Diarra, ter bir vuruşla topu kendi ağlarına yolladı. Bu golle Sivasspor, Boluspor karşısında 1-1’lik eşitliği sağladı.

 ÇAPA’DAN 2 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Boluspor teknik direktörü ilk oyuncu değişikliğini 61’inci dakikada yaptı. Tunahan Çiçek oyundan çıktı, Jansen oyuna dahil oldu. Boluspor beraberlik golünü kalesinde gördükten sonra baskılı oyununu rakip kalede gösterdi. Kırmızı beyazlılar ikinci oyuncu değişikliğini 72’inci dakikada yaptı. Poepon oyundan çıktı, Berat oyuna dahil oldu.

SANTOS’UN ÇABASI GOLÜ GETİRDİ

Maçın 78’inci dakikasında Boluspor tekrar öne geçti. Ani gelişen Boluspor atağında Santos, Yusuf Emre ile verkaç yaptı. Ceza sahasına giren Andre Santos’un vuruşunu Ziya Erdem kendi kalesine gönderdi. Bu golle Boluspor maçta 2-1 öne geçen taraf oldu.

 EMRE’DEN AKIL DOLU VURUŞ

Maçın 80’inci dakikasında Boluspor 3’üncü golü buldu. Ani gelişen Boluspor atağında topla ceza sahasına giren Emre Kılınç, düzgün bir vuruşla topu kalecinin yanında filelerle buluşturdu. Boluspor bu golle maçta 3-1 öne geçti.

 SANTOS BOŞ KALEYE YOLLADI

Maçın 88’inci dakikasında Boluspor 4’üncü golü buldu. Özgür Özkaya’nın pasına çok iyi hareketlenen Jansen seri hareketlerle ceza sahasına girdi, Jansen, Andre Sanrtos’a pasını çıkardı. Santos, topu 4’üncü kez filelere gönderdi. Boluspor bu golle maçta 4-1 öne geçti. 4’üncü golü atan Andre Santos oyundan çıktı, Emrullah oyuna dahil oldu. Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, Sivasspor’u 4-2 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar ligi 2’inci haftasında deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak.

 

 

  • MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ
  • MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ
  • MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ
  • MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ
3 yorum yapılmış
  • nevzatsen
    21 Ağustos 2016 • 11:50
    o sene busene bizlerin icin iyi bir başlangıc özlemimiz süper lig başarılar
  • AliRzaDoan
    21 Ağustos 2016 • 22:17
    Bolu sporumuza hayırlı ve uğurlu bir sezon geçirmesi dileklerimle başarılar
  • Bolu
    25 Ağustos 2016 • 16:06
    Tamam Bir Gol attın,E,Kendi kalene'de bir Gol attın,Bolulular,Kendi kalesine gol atanı sevmez,Geri pas Yapma DİARRA.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.