VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZİANTEP'DE ALÇAK SALDIRI

21 Ağustos 2016

....................

Gaziantep kent merkezinde bir düğün salonunda patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 50 kişi hayatını kaybetti, 65 kişi yaralandı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep’teki bombalı saldırının failinin, gelen ilk bilgiler yönünde terör örgütü IŞİD’in yaptığını söyledi.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kent merkezindeki bir düğünde terör saldırısı meydana geldiğini, yaralananlar olduğunu bildirdi. Yerlikaya, Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki bir düğün salonuna terör saldırısı düzenlendiğini söyledi.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini ifade eden Yerlikaya, "Menfur terör saldırısı nedeniyle yaralananlar oldu" dedi. Patlamanın canlı bombadan kaynaklandığı ihtimali üzerinde duruluyor.

DAEŞ ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Sokak düğünün Siirt Pervari ilçesindekileri vatandaşların düğünü olduğu ve canlı bomba saldırısının DAEŞ ile ilişkili olabileceği bilirtiliyor. Öte yandan bugün Gaziantep'in Karkamış bölgesinden Türkiye'ye bir roketin atıldığı ve Türkiye'nin jet hızıyla karşılık verdiği biliniyor. Sınırın öte yanında da Özgür Suriye ordusununu DAEŞ'e yönelik bir operasyon hazırlığında olduğu belirtildi. Bu nedenle DAEŞ'in bu saldırıyı gerçekleştirmiş olabileceği de bölgeden kaynakların bildirdiği bilgiler arasında yer alıyor.

Karkamış'taki sınır bölgesindeki boş araziye 9 havan mermisinin de düştüğü gelen bilgiler arasında...

ERDOĞAN YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan yetkililerden saldırıyla ilgili bilgi aldı.Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan kapsamlı bilgi aldı. Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve il milletvekillerinin Gaziantep'e gitmesi talimatını verdi.

  • GAZİANTEP'DE ALÇAK SALDIRI
  • GAZİANTEP'DE ALÇAK SALDIRI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.