VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU VALİLİĞİ'NDEN ÖNEMLİ UYARI

15 Ağustos 2016

.......................

Bolu’da FETÖ operasyonlarında tutuklananların yakınlarını arayarak şahısları hapisten çıkartmayı taahhüt ederek insanları dolandırmaya kalkanlara karşı Bolu Valiliği’nden yazılı açıklama yapıldı.

Bolu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe teşebbüsü soruşturmaları bahane edilerek nakdi yardım ve para talep eden dolandırıcılara karşı vatandaşlar uyarıldı.

“KESİLİKLE İTİBAR EDİLMEMELİ”

Açıklamada, “Valiliğimiz ve diğer resmi kurumlar tarafından bu tür yardım talepleri için telefon araması kesinlikle yapılmamaktadır. Bu nedenle işletme sahipleri, işadamları ve vatandaşlarımızca bu ve benzeri amaçlı telefon aramalarına muhatap olmaları durumunda kesinlikle itibar edilmemesi ve yardım taleplerinin yerine getirilmemesi, durum hakkında hemen 155 polis ya da 156 jandarma imdat telefonları aranarak olay hakkında bildirimde bulunulması gerekmekte olup bu konuda işadamlarımız ve vatandaşlarımızca duyarlı davranılması, mağduriyetlerin önüne geçilmesi ve meydana gelen dolandırıcılık olaylarının aydınlatılması bakımından büyük yarar sağlayacaktır” denildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.