VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİBÜ'DE İKİ İSTİFA...

14 Ağustos 2016

.......................

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar ve Genel Sekreter Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu görevlerinden istifa ettiler.

FETÖ operasyonlar kapsamında gözaltına alınan Genel Sekreter Erdaş Bekiroğlu ve Rektör Yardımcısı Mehmet Bahar, çıkartıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Serbest kalmalarının ardından Rektör tarafından eski görevlerine getirilen Bekiroğlu ve Bahar görevlerinden istifa ettiler.

KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI

Konuyla ilgili Rektörlükten yapılan açıklamada; “Basında yer alan bazı haberlere ilişkin 13.08.2016 tarihinde kapsamlı bir basın açıklaması yapılmıştı. Bu meyanda göz altına alınıp adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreteri’nin, 12.08.2016 tarihi itibarıyla idari görevlerinden ayrıldıkları kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

 

2 yorum yapılmış
  • istifa
    14 Ağustos 2016 • 07:28
    İstfalar dün gece görüştüklerinde geriye dönük olarak 12 tarihli yapıldı.Rektör çokkötükşeye sıkıştı.Yalan beyanları te teldöülüyor.
  • MutluMesut
    15 Ağustos 2016 • 12:01
    mobbing sürecinde baş rollerde yer alan rektör ve ekibi (yukarıda anılanlar) nasıl birşey yapmamış oluyorlar. Bunlarla beraber hareket edenler de bunların hareketlerinden nemalanmak istemişler ve mobbinge katılmışlardır. Bilim insanlarına zulüm yapılırken sessiz kalmışlardır (Dilsiz şeytanlar). Kul hakkını almayacaksın. Ödeyemezsin, hem bu dünyada hem de öbür dünyada (inanıyorsan) görürsün. İlahi Adalet. Hukuk'un yanlı savcıları ve hakimleri de şimdi t
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.