VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETO'NUN KALP DOKTORU TARTIŞMASI

13 Ağustos 2016

......................

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk TRT 1 ve TRT Haber’de yayınlanan ‘Geniş Açı’ isimli programda, Pelsinvanya’dakinin kalp doktoruna 6 ay izin verdi, git Pelsinvanya’da onu muayene et diye. Bu nasıl bir aymazlıktır” sözlerine AİBÜ’den yanıt geldi. Açıklamada, “Adı geçen öğretim üyesinin iki kez olmak üzere iki aylık yıllık izin talepleri uygun görülmemiş, aylıksız izne ayrılmış ve izinlerin kabul edilmemesine müteakip istifa etmiştir” denildi.

TRT’de yayınlanan Gökhan Gökçe’nin sunduğu ‘Geniş Açı’ isimli programa katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk üniversitelerde etkin bir FETÖ çalışmasının yapılmadığını, şayet bu mücadele gereğince yapılmazsa 10 yıl içinde FETÖ’nün yine bir kalkışma içerisine gireceğini iddia etti.

Külünk özellikle Abant İzzet Baysal Üniversitesiyle ilgili olarak, ““Rektörler bizi kandırmasın, bizimle oynamasın, eğer bizi kandırırsanız bu millet gelir demokrasi nöbetini üniversitelerin önünde tutar. Bakın Devlet Başkanımız 17-25 Aralık sonrası, paralel yapılanma, Fetullahçı yapılanma diye her yerde söyledi. AİBÜ’de ne oldu. Rektör, bu Pelsinvanya’dakinin kalp doktoruna 6 ay izin verdi, git Pelsinvanya’da onu muayene et diye. Bu nasıl bir aymazlıktır. Sonra 15 Temmuz sonrası çık 3-5 kişiyi görevden alacaksın, bakın biz mücadele ediyoruz. Öyle sağa, sola kıvırmayın” dedi.

İZİNLERİ KABUL EDİLMEYİNCE…

Metin Külünk’ün açıklamalarına AİBÜ Rektörlüğü’nden yanıt geldi. Açıklamada, “FETÖ Lideri Fethullah’ın Gülen’in kalp doktor olduğu iddia edilen Mehmet Yazıcı’yla ilgili bir haber programında yapılan eleştirilere değinilerek, “Diğer yandan daha önce de mükerrer kez gündeme gelen ve en son olarak bir haber programında dile getirilen Mehmet Yazıcı’nın, üniversitemizde öğretim üyesi iken Amerika Birleşik Devletlerine gitmesi konusu çarpıtılmaktadır. Mehmet Yazıcı, 10.08.2013 tarihinde 3 (üç) ay süre ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan aldığı bursla Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmiştir. Adı geçen öğretim üyesinin iki kez olmak üzere iki aylık yıllık izin talepleri uygun görülmemiş, aylıksız izne ayrılmış ve izinlerin kabul edilmemesine müteakip istifa etmiştir. Kendisi ile ilgili idari ve adli süreç ayrıca devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

1 yorum yapılmış
  • rektriisulandryo
    14 Ağustos 2016 • 04:23
    M.Külünk doktoru sormasaydı rektör istifa ettiğini şimdiki gibi açıklayacakmıydı acaba?Neden rektör istifa tarihini veremiyor?17 Aralık sonrası Yazıcı görevinin başındaydı.Eşide Fizik Tedavi Hastanesinde.Rektör işi bulandırıyor bilesiniz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.