VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ ERCOŞKUN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

10 Ağustos 2016

.....................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un FETÖ/PDY operasyonları sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderilen eski Bolu İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu’ya sahip çıkması sonrasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi emekli öğretim üyesi Hasan Dinç, “suçu ve suçluyu övme”, “adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçu basın yoluyla” suçlarından vekil Ercoşkun hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Dinç ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da dilekçe gönderdi.

“MİLLETİN VEKİLİ CUMHURBAŞKANININ YANINDA OLMALI”

Hasan Dinç, savcılığa bulunduğu suç duyurusunda, “Milletin vekili olan bir şahsın böyle bir ortamda bağımsız mahkemelerce verilmiş bir tutuklama kararı sonrasında bu açıklamaları hem şahsımı çok üzmüş ve başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere milletimizin demokrasi nöbetleri ile ortaya koyduğu vatanına ve devletine sahip çıkma azim ve kararlılığını kırmıştır. Şüpheli Ali Ercoşkun Türk Milleti adına yargılama yetkisine sahip olan savcı ve hakimleri hangi hakla kararlarını sorgulamaktadır. Mücahit Kutlu’da başta olmak üzere müdafii vasıtası ile gerekli savunmalarını yapmışlar ve haklarında bağımsız yargı bir karar vermiştir. Milletvekilinin milletin cumhurun, cumhurbaşkanının yanında olması gerekirken suçu olan şahısları kanunda muafiyet veya suç işlemesine cevaz bir özelliği olmayan kardeşimiz tabiriyle aklamaya, siyasi nüfusunu kullanmaya çalışması kabul edilebilir bir durum olmaktan önce; adli yargılamayı teşebbüs suçunu oluşturmaktadır” ifadelerini kullandı.

ŞABAN DİŞLİ’Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’nin twitter hesabından paylaştığı, “bir Türkiyemiz ve Ay yıldızlı bayrağımızın emrindeyiz. Liderimiz dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Soy adı Dişli olan Tümgeneral kardeşim de olsa asla ve asla duruşumuz değişmez, aksine katmerlenir. Biz ölümüne darbeye hayır dedik demeye devam edeceğiz” sözlerini hatırlatarak Ercoşkun hakkında gerekli soruşturmanın yapılarak cezalandırmasını istiyorum dedi.

BEŞTEPE’YE DE ŞİKAYET ETTİ

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun hakkında Cumhurbaşkanlığı’na da şikayet dilekçesi gönderen Hasan Dinç, “Ülkemiz 15 Temmuz 2016 gecesi çok vahim bir olayla karşı karşıya kalmıştır. Sorumluları bütün Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’muzda da yargı eliyle ve bağımsız mahkemelerle suçlular hakkında kararlar verilmeye devam etmektedir. Halen Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun tutuklanan İl Genel Meclisi eski başkanı Mücahit Kutlu ( birlikte görev yaptıkları Bolu valisi İbrahim Özçimen, Özel Kalem Müdürü, Koruma Müdürü, İl Genel Sekreteri) tutuklanmıştır. Bir siyasinin bağımsız mahkemelerce verilen kararı eleştirerek suçu ve suçluyu övmesi, millete ve devlete kastedenlere arka çıkarak “KARDEŞİM” demesi, yargılamayı etkilemeye çalışması, milletimizin ve şahsınızın üstün gayretleri neticesinde önlenen darbe girişiminin müsebbiplerine bir milletvekilinin cesaret verici beyanları beni derinden üzmüştür.

Benim 75 yaşında emekli bir öğretim görevlisi olarak bu olanları sessizce seyretmem mümkün değildir. İlgili çete ve terör örgütü ile sizin verdiğiniz mücadeleye bir katkı olmak üzere Milletvekili Ali Ercoşkun hakkında suç duyurusunda bulundum. İlgili dilekçem ve ilk ifadem ekte sunulmuştur. Gereğini saygılarımla arz ederim” dedi.

Kaynak - Bolu Olay

3 yorum yapılmış
  • Kkbolulu
    10 Ağustos 2016 • 06:15
    Sevgili Hocam fikriyatımıza tercüman olmuş,tüm kalbimle destekliyorum..Cansiperane çalışan emniyet güçlerimizin ve bağımsız yargımızın kararlarının arkasındayız..
  • AdemKOCABA
    10 Ağustos 2016 • 09:25
    Teşekkürler , hocamizdan Allah cc razı olsun, darbecilere kimse sahip çıkmasın, fetonun köpekleri cezasını ceksinler.
  • gerekbolulu
    11 Ağustos 2016 • 21:40
    BU Şahsiyet BOLU için çalışmıyor ki, BOLU'yu o yönetiyor.izinsiz yaprak bile kımıldamıyor.Bütün müdürler amirler korkuyor.Arkasında nasın bir güç varki anlaşılmıyor.BOLU daki halka sorsanız %70 istemiyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.