VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN'DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

10 Ağustos 2016

.................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerine sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İki konuda yardım talep ediyorum. Yurtdışında darbenin gerçek yüzünü anlatmalısınız. O camiadan dostlarınız olabilir. Ben diyorum ki bunları da ifşa etmeniz lazım, bunları savcılıklarımıza bildirmeniz lazım, bu vatanseverlik borcudur" dedi.

FETÖ'yü milletle beraber çökerteceklerini ifade eden Erdoğan, "tanıdığınız FETÖ'cüleri ifşa edin, bu bir vatanseverlik borcudur" dedi.

MİLLETİMİZDEN YARDIM TALEP EDİYORUM

"2 yardım talep ediyorum. Yurtdışındaki tüm muhattaplarınıza bu darbe girişiminin gerçek yüzünü FETÖ'nün tüm dünya için tehdit olduğunu anlatmanızdır.

TANIDIĞINIZ FETÖ'CÜLERİ İFŞA EDİN

O camidan dostlarınız arkadaşlarınız olabilir, ben diyorum ki bunları ifşa edin. Savcılıklara bildirmeniz lazım. Bu bir vatanseverlik borcudur. Herkesi istihbarat bilemeyebilir, emniyet bilemeyebilir ya da yetişemeyebilir bakın adamlar kaçıyor. Bunların diyelim ki TSK, diyelim ki emniyet teşkilatı... Enterasan olan şu oradaki imamlık görevini siviller vasıtasıyla yaptılar. Tahsil çok önemli değil, şeytani bir zihinsel yapı.

DESTEK VERMENİZİ DİLİYORUM

17-25 Aralık yargı ve polis darbe girişimini benim şahsi meselem olarak görüp, 15 Temmuz'u hala kavramayanlar bu örgütün iflah olmaz üyeleridir. Ülkesine acımayana bizim acıma duygumuz yoktur. Zalime merhamet mazluma eziyettir..

FETÖ mensuplarının başını PKK ve DAEŞ mensupları gibi ezmekten yanayız. Sizlerin kendi alanında destek vermenizi diliyorum."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.