VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVCILIK TALİMATIYLA İKİNCİ DALGA BAŞLADI

10 Ağustos 2016

....................

15 Temmuz FETÖ/PDY kalkışması sonrası, Bolu 2. Komando Tugayı Komutanlığı’nda ikinci dalga operasyon başladı. Savcılık talimatıyla Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler darbe girişimi gecesi tugayda bulunan er ve erbaşların ifadeleri alınıyor.

  Bolu Takip Gazetesi’nde Hakan Aydın’ın haberine göre,  15 Temmuz kalkışması sonrası gözlerin çevrildiği Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı'nda ilk dalga sonrası askerlerin ifadeleri Komando Tugayı’nın içerisinde bulunan Kapalı Spor Salonu'nda alınmıştı. Bu ifadelerin ardından göz altına alınan 8 asker adliyeye çıkartılmış, 2 asker tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İKİNCİ DALGA BAŞLADI

Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz süreci kapsamında yapılan değerlendirme ve elde edilen bilgiler kapsamında Bolu Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı sonrası İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TEM ve KOM ekipleri Tugay'da ikinci dalga için harekete geçti.

ER ve ERBAŞLAR İFADE VERİYOR

15 Temmuz kalkışmasında Bolu 2. Tugay Komutanlığı’nda bulunan er ve erbaşlar, 15 Temmuz akşamı birlik içinde yaşanan gelişmeler hakkında detaylı bilgi vermeye başladı. Alınan ifadeler sonrası Tugay Komutanlığı'nda çok sayıda personelin göz altına alınması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.