VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVAŞ ABAK'TAN ÇOK SERT SÖZLER

9 Ağustos 2016

......................

  Boluspor eski Başkanı Savaş Abak, kırmızı beyazlı takımın yeni transferi Hakan Arslan’ın imza töreninde söylediği sözlere tepki gösterdi. Abak, “Hakan Arslan’a ödenen fazlaya ilişkin bedelin iade alınması ile ilgili devam eden mahkeme durumu ve oyuncunun altı ay futboldan men cezası olduğu halde transferi, Boluspor yönetimi tarafından açıklanması gereken önemli hususlardır” dedi.

  İŞTE SAVAŞ ABAK’IN O AÇIKLAMALARI

“Boluspor ve taraftarlarıyla hiçbir probleminin olmadığını ancak Savaş ABAK döneminde başkan ve yöneticileri ile problem yaşadığını, o yüzden olmaması gereken şeyler yaşadığını ifade eden Hakan Arslan’ın, Boluspor’un resmi sitesinde yayınlanan bu açıklamaları şahsım ve yönetimimde bulunan arkadaşlarım tarafından hayretler içerisinde ve şaşkınlıkla karşılanmıştır.”

“ASIL SORUMLU HAKAN ARSLAN DEĞİL Mİ?”

“Boluspor’un sözleşmeli futbolcusu olduğu halde ve ortada hiçbir problem yokken Şanlıurfaspor ile anlaşarak ikili oynayan ve Boluspor’a ihtar çekerek sözleşme şartı gereği yeni sezon için alması gereken bedeli süre vererek peşin isteyen ve ödenmediği takdirde sözleşmesini tek taraflı fesih edeceğini avukatı aracılığı ile bildiren Hakan ARSLAN bu Hakan ARSLAN değil midir ?  Ödemesinin süresinde fazlasıyla yapıldığı halde sözleşmesini tek taraflı fesih eden ve bu feshin, TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından haksız fesih olduğu oybirliğiyle onaylanan ve altı ay futboldan men cezası alan Hakan ARSLAN bu Hakan ARSLAN değil midir? Tek taraflı feshinde haklı olduğuna Şanlıurfaspor yönetimini inandırarak sözleşme imzalayan ve Şanlıurfaspor’un iki transfer sezonu transfer yasağı almasının asıl sorumlusu olan oyuncu bu Hakan ARSLAN değil midir?”

“6 AY FUTBOLDAN MEN CEZASI OLDUĞU HALDE”

“Bir kez daha şaşkınım ve inanmakta güçlük çekiyorum çünkü; Hakan ARSLAN davası açık ve net olmakla birlikte dava süresince gelişen tüm detaylar Boluspor Kulübü ve avukatı tarafından detayıyla bilindiği halde bu oyuncunun yalan beyanına Boluspor başkan ve yönetiminin resmi web sitesinde yer vermesi manidardır. Davanın dönemimizde kazanılması sonucunda Boluspor’un 1milyon 600 bin lira tazminat alması kesinleşmiş olmakla birlikte, bu tazminatın durumu, Hakan ARSLAN’a ödenen fazlaya ilişkin bedelin iade alınması ile ilgili devam eden mahkeme durumu ve oyuncunun altı ay futboldan men cezası olduğu halde transferi, Boluspor yönetimi tarafından açıklanması gereken önemli hususlardır.”

“YALAN DEMEÇ VEREN BU OYUNCUYA”

“Öncelikle belirtmek isterim ki, Boluspor da başkanlık yapmış olmaktan gurur duyuyorum. Boluspor’un yarım asrı deviren bu serüveninde, kulübümüze hizmet etmiş tüm kulüp başkanları, yöneticileri ve emeği geçenler makam ve mevkisini, şahsi çıkar veya rant sağlamadan hizmet yeri olarak görmüş ve birbirlerini saygı ve minnetle anmışlardır. Sn. Necip ÇARIKCI’nın şahsım ve yönetimim hakkında yalan demeç veren bu oyuncuyu yanına alarak açıklamasını doğrularcasına verilen sözlerin yerine getirilmediğini ve oyuncunun macera yaşadığını ifade etmesi düşündürücüdür.

“İKİ YÜZLÜ”

Fubolcu diyemediğim bu oyuncunun iki yüzlü ve doğruları içermeyen açıklamasının altında gerçek Hakan ARSLAN kişiliği yatmaktadır. Umarım bu oyuncu, şahıs Boluspor’a zarar vermez. Umarın başta Sn.Necip ÇARIKÇI olmak üzere yeni yönetim konuya özenle yaklaşarak oyuncunun değil, kulübün çıkarları doğrultusunda karar verir. Bu durum Boluspor’a gönülden bağlı ve tüm maddi ve manevi zorluklar içerisinde yöneticilik yapan bizlerin arzusudur. Tüm Boluspor sevdalılarına saygılarımla.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.