VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARANILAN STOPER ARNAVUTLUK'TA BULUNDU

8 Ağustos 2016

......................

Boluspor, Arnavutluk vatandaşı 1.86 boyundaki stoper Renato Arapi ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Stoper bölgesinde görev alan Renato Arapi, istikrarlı futbolu ile dikkat çekiyor.

 Yeni sezon öncesi kadrosuna bir çok takviye yapan Boluspor, aradığı defans oyuncusunu Arnavutluk’ta buldu. Kırmızı beyazlılar, uzun süren görüşmelerin ardından Renato Arapi ile kesin olarak anlaşmaya varıp, oyuncuyu Bolu’ya davet etti. 1,86 boyuyla dikkat çeken Renato Arapi, şu ana kadar Partizani Tirana takımıyla UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 1 maça çıktı. 29 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmaların hepsinde 90 dakika forma giydi.

UZUN SÜRE UĞRAŞ VERİLDİ

2015–2016 futbol sezonunda Arnavutluk’ta Skenderbeu forması giyen Renato Arapi, takımıyla lig şampiyonluğu sevinci yaşadı. Geçtiğimiz sezon takımıyla 51 karşılaşmaya çıkan Renato Arapi, bu karşılaşmalarda 3988 dakika sahada kaldı.  Uzun uğraşların ardından kırmızı beyazlıların teklifini kabul eden Renato Arapi’nin önümüzdeki günlerde takımın kampına katılması bekleniyor. Yaklaşan lig öncesi en sıkıntılı bölge olarak dikkat çeken defans bölgesine Renato Arapi’nin gelmesiyle kırmızı beyazlı teknik heyet bir nebze olsun nefes aldı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.