VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYAN BARUŞ'UN DUYGU DOLU ANLARI

7 Ağustos 2016

....................

Bolu Valisi Aydın Baruş’un eşi Nagihan Baruş, Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde duydu dolu anlar yaşadı. 15 Temmuz’dan bu yana hayat arkadaşıyla birlikte zor ve yorucu günler geçiren Nagihan Baruş, bütün konuşmacıları çok dinledi fakat eşinin konuşmasını dinlerken ağlamamak için kendini zor tuttu.

15 Temmuz darbe girişiminin olduğu geceden itibaren Bolu Valisi Aydın Baruş gece gündüz demeden Valilik binasında sabahın ilk ışıklarına kadar çalıştı. Sürekli toplantılar yapan ve darbe tehdidine karşı vatandaşlar demokrasi nöbetindeyken, Vali Baruş’da makamından sabahın ilk ışıklarına kadar ayrılmadı.

AĞLAMAK İÇİN…

Bolu Valisi Aydın Baruş’un eşi Nagihan Baruş,  Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde” konuşmacıları dikkatli şekilde dinleyerek duygu dolu anlar yaşadı. Bayan Baruş, özellikle eşi Vali Aydın Baruş konuşurken, ağlamamak için kendini zor tuttu. Zor ve gergin geçen günler sonrasında Nigahan Baruş bol bol dua okudu. 

  • BAYAN BARUŞ'UN DUYGU DOLU ANLARI
  • BAYAN BARUŞ'UN DUYGU DOLU ANLARI
  • BAYAN BARUŞ'UN DUYGU DOLU ANLARI
1 yorum yapılmış
  • MMNMSLMAN
    7 Ağustos 2016 • 10:56
    SAYIN VALİMİZE YARADAN RABBİM SAĞLIK GÜÇ KUVVET VERSİN İNŞAALLAH DUALARIMIZI ALEMLERİN RABBİ KABUL EĞLESİN AMİNN İNŞAALLAH.......
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.