VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İL BAŞKANI DOĞANAY'DAN YARGIYA DESTEK

5 Ağustos 2016

........................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Ben ağlama, şikayet etme ya da basına çıkıp dert yanma makamında oturmuyorum. Şunu neden aldınız? Bunu neden almadınız?’ dersem çok yanlış olur. Yargımız ile birlikte güvenlik güçlerimiz FETÖ / PDY karşı çalışmalarını yapmaktadır. Ve onlara güvenmek zorundayız” dedi.

  AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’dan sert tepki geldi. Doğanay, “İl Başkanı olduğum ilk günden itibaren 8 aydır Fethullahçı Terör Örgütü’yle mücadele etmeyen hesabını verir diye söylemiştim. Ve yine darbe girişiminin ilk gününden itibaren diyorum ki ucu bana bile dokunsa herkes hesabını vermelidir. O yüzden şu aşamada söyleyebileceğim şey, yargı mensuplarımız çalışıyor. Suçsuz olanlar elbette ki bağımsız Türk yargısında yargılandıktan sonra serbest kalacaklardır" ifadelerini kullandı.

“TEREDDÜTLERİMİ PAYLAŞIYORUM”

Doğanay, “Tabi ki benimde kendimce sorguladığım, vicdanen rahatsız olduğum durumlar yok mu? Elbette ki var. Fakat Ak Parti İl Başkanının bunu dile getireceği yer kesinlikle ve kesinlikle basın değildir. Benim her yapacağım açıklama yargıyı yönlendirme, baskı altına alma olur. Benim bu konuda ki muhatabım basın değildir. Sayın Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’dır. Sayın İçişleri Bakanımız Efkan Ala’dır. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’dır. Tereddütlerimi ancak ve ancak Ak Parti İl Başkanı sıfatıyla onlarla paylaşırım. Zaten de paylaşıyorum” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.