VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'U RAHATSIZ EDEN FETÖ DEDİKODULARI...

5 Ağustos 2016

..........................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Beni FETÖ’yle aynı yerde göstermek isteyen bir grup var. Bugün bazıları ayak oyunuyla politik anlamda bir yere gelebileceğini düşünüyorlarsa bu iğrenç bir şey. FETÖ’cüler ne kadar namussuzsa şerefsizce bunlarda o kadar namussuz şerefsizdir” dedi.

Köroğlu Televizyonu ana haber bülteninde Umut Dura’nın sorularını yanıtlayan Ali Ercoşkun, FETÖ operasyonunda tutuklanan İl Genel Meclis eski Başkanı Mücahit Kutlu’ya sahip çıkan açıklamaları, yine aynı operasyonda tutuklanan ve kendisinin referansıyla İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde yetkili olduğu iddia edilen Sema Umur’la ilgili yapılan eleştirilerde Ercoşkun’un FETÖ ile bağlantısı olduğu yönündeki eleştirilere çok sert yanıt verdi.

KİM O GRUP?

Ercoşkun, partisinin içinde bazı isimlere ağır sözlerle yüklendi. Milletvekili, “Beni FETÖ’yle aynı yerde göstermek isteyen bir grup var. Bu oluşturulmaya çalışılan algıda beni paralelcilerle aynı yerde göstermek isteyenlere tek sözüm var. Bugün vatan günü bugün bayrak günü. Bugün milletimizin günü. Gerisi her şey teferruattır. Bu grubun bana karşı ithamlarına söylenecek tek söz şu. FETÖ’cüler ne kadar namussuzsa ne kadar alçakça ne kadar namussuzsa ne kadar şerefsizse bunlar da bu kadar namussuz, alçaktır ve şerefsizler. Bugün bazıları ayak oyunuyla politik anlamda bir yere gelebileceğini düşünüyorlarsa bu iğrenç bir şey. Bugün devlete millete sahip çıkma günü. Bugün bütün politik çıkarı bir kenara koyma günü. Bu şerefsizleri ispata davet ediyorum.” 

1 yorum yapılmış
  • Ios
    8 Ağustos 2016 • 02:57
    Senin fetö yle bağlantın yoksa serefszm... Cemaat evlerinde abilerle olan muhabbetlerin cıkacaktır ortaya... Makrube soğuk yenen bir yemektir..:)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.