VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUTLU'YA İKİNCİ DESTEK SAYIN'DAN

4 Ağustos 2016

...................

Bolu’da FETÖ operasyonunda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ve evinden 2 adet şifreli 1 Dolar ile Fethullah Gülen’in kitaplarının çıktığı Bolu İl Genel Meclis eski Başkanı Mücahit Kutlu’ya AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun’da sonra ikinci destek AK Parti eski İl Başkanı Ömer Sayın’dan geldi. Sayın, “Ben Mücahit'in böylesine iğrenç, böylesine hain ve insanlık dışı bir hareketin içinde olabileceğine kesinlikle ihtimal vermiyor, böyle bir örgüte menfaat sağlayacak en küçük bir işin içinde bilerek yer alabileceğine inanmıyorum” dedi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alındıktan sonra ilk ifadesi sonrasında serbest bırakılan ve ardından savcılık kararıyla ifadeye çağırıldıktan sonra tutuklanan Bolu İl Genel Meclis eski Başkanı Mücahit Kutlu’ya ikinci destek AK Parti eski İl Başkanı Ömer Sayın’dan geldi. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Ben Mücahit Kutlu’nun örgütle bağlantısı olduğuna inanmıyorum” sözleri sonrasında Kutlu’nun evinden şifreli olduğu iddia edilen 2 adet 1 dolar ve örgütsel doküman bulunmuştu.

Mücahit Kutlu’ya ikinci destek AK Parti eski İl Başkanı Ömer Sayın’da geldi. Sayın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ben Mücahit'in böylesine iğrenç, böylesine hain ve insanlık dışı bir hareketin içinde olabileceğine kesinlikle ihtimal vermiyor, böyle bir örgüte menfaat sağlayacak en küçük bir işin içinde bilerek yer alabileceğine inanmıyorum” ifadelerini kullandı.

“KIRIKÇI ALİ’NİN OĞLU”

“Mücahit Kutlu. Bolu’da mesleği elektrikçilikten çok ortopedi ve fizik tedavi hastalarını kendine has metodlarıyla yıllardan beri tedavi eden elektrikçi Ali abinin üç oğlundan biri. Ali abi ben beni bildim bileli rahmetli Erbakan hocamızın izinden şaşmayan, Ak Parti kurulduğundan bu yana da ak partiye maddi manevi desteğini ve emeğini esirgemeyen bir ailenin reisi. Üç oğlunu üçü de imam hatip mezunu Mücahit ise hem hafız hem Ezher mezunu.”

“PARTİYE İLK GELEN İSİMDİ”

“15 Temmuz gecesi saat 23 gibi parti binasına gittikten kısa bir süre sonra gördüm Mücahit'i. Partiye ilk gelenlerden biriydi. Yani birileri gibi dur bakalım ne olacak diye gizlenen sonra da galip gelen tarafa ‘zaten bende sizdendim’ diyenlerden değildi Mücahit. Mücahit’in gözaltına alındığını duyduğumda çok şaşırdım ve bu işte bir yanlışlık var dedim.  Bırakıldığını duyunca sevindim ancak daha sonra tutuklandığını duyunca şaşkınlığım ve üzüntüm iyice arttı.  Ortalık çok karışık. Sahiplenmek, zor zamanlarında eşin dostun yanında olmak zaten karaborsaydı, hain kalkışmadan sonra tedavülden bir kaç günde kalktı gitti.”

“BÖYLE HAİN YAPI İÇİNDE OLACAĞINA İHTİMAL VERMİYORUM”

“Aman bana bir şey olmasın diye insana ve müslümana yakışmayan bencillikler ise fîsebilillâh sudan ucuz . Yıllardan beri "başkanım" diye saygıda kusur etmeyen, çevresindeki yüzlerce insan ortalıkta yok. Ben Mücahit'in böylesine iğrenç, böylesine hain ve insanlık dışı bir hareketin içinde olabileceğine kesinlikle ihtimal vermiyor, böyle bir örgüte menfaat sağlayacak en küçük bir işin içinde bilerek yer alabileceğine inanmıyorum. Hayatın bütün renklerini kaybettik. Nereye baksak gri bulanık bir ortam. Siyahla beyazı ayırt etmek imkansızlıkla eşdeğer.”

“SAVCI VE HAKİMLERİMİZİN İŞİ ZOR”

“Savcılarımızın ve hakimlerimizin işi çok zor. Rabbim basiret ve feraset versin. Bu ortak düşmanın toplumsal kutuplaşmaların ortadan kaldırılması için büyük bir fırsata dönüştürülmesi olmazsa olmazımızdır. Zanla hareket edilerek yapılan olur olmaz yorumlar bu fırsatın kalbine saplanmış bir hançere dönüşür. Geride yıkık yuvalar savrulmuş hayatlar bırakılmamalı. Suç şüphesi ile tutuklanan insanların küçük çocuklarını babasız anasız bırakıp devletine düşman bir nesil yetişmesine fırsat vermeyecek bir adalet anlayışı, bu kritik dönemde hukukçularımız için zor ama çok kutsal bir hizmet olacaktır.”

7 yorum yapılmış
  • muharrem
    4 Ağustos 2016 • 02:00
    fetöcüyü savunan da aynıdır Zalimlere acıyan mazlumları yaralar
  • seyfettin
    4 Ağustos 2016 • 02:33
    Tutuklanan eski Bolu valininde ve diğer tutuklularında babası anası belli.Oda vatan evladı.Ömer Sayın hala işin idrakinde değil.Kendisi FETÖ yapılanmasına karşı il başkanlığı zamanında ne yapmış açıklasında Bolu halkı bilgilenmeli.Düne kadar işbirliği içindelerdi.O zaman sustular bari şimdide sussunlar.Yargıyı bu sisyasi kimliklerini öne çıkararak açıklamalar ile etkilemeliler.
  • Cokun
    4 Ağustos 2016 • 02:33
    Yapmayın böğle şeyler yargıya güvenin
  • Asm
    4 Ağustos 2016 • 05:36
    Herkes iyi araştırılsın o zaman niye evinden çıktı o halde ve milletvekili boyle bi zamanda nedençonu savunuyor ya da eski il başkanı...17-25 aralıktan sonra hala israr eden gram bulaşan adam kim olursa olsun Allahım cezasını çektirsin...DEVLET ŞEFKATLİYDİ ama ARTIK ACIMASI OLMAYACAK...BİTTİ.GAME OVER!!! ŞU İÇ HAİNLAR BİTİYOR ARTIK GÜVENDİĞİMİZ MAKAM VERDİĞİMİZ RÜTBE VERDİĞİMİZ DEVLETLİ DEDİĞİMİZ AMA SIRTIMIZDAN VURAN ARTIK SİZ YOKSUNUZ VE SIRA PKK
  • AhmetEsenda
    4 Ağustos 2016 • 05:07
    Mücah Kutlu asla vatan hayini olamaz Çünki Ali Kutlu onları helal kazancıyla büyütmüş ve okutmuştur. Bulunduğu Syasi parti Rakipleri tarafından Akart edilmek isteniyor bu gelişmeye dikkat etmek gerek.
  • Tekin
    4 Ağustos 2016 • 06:36
    Kesin sizlerde varsınız bu işin içinde.. sıra size gelecek diyemi bu isyan arka cikmalar falan filan ..gercekten suçluysa diğerleri gibi çeksin cezasını
  • kimbilir
    4 Ağustos 2016 • 09:20
    Gitsinler savcılığa tanık olarak Mücahitin suçu yok diye ifade versinler.Artistlik yapmasınlar basının önünde.Ömer bu dün üniversitede komünistti sonra milli görüşçü oldu kimbilir daha sonrada cemaatçe bulaşmıştır.Bu bulaşıktan rahatsız olabilir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.