VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

3 Ağustos 2016

.....................

Boluspor'un Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Ligin başlamasına üç hafta kaldı ama 3-4 mevkiye transfer yapamadık. Önümüzdeki hafta bazı oyuncuları transfer edebilirsek ligin başlamasına kadar bir süre bu arkadaşlarla çalışabiliriz” dedi.

 Yeni sezon hazırlıklarını kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, geçen sezon takımda forma giyen çok sayıda futbolcuyla yolların ayrıldığını belirterek, "Ligin başlamasına üç hafta kaldı ama 3-4 mevkiye transfer yapamadık. Önümüzdeki hafta bazı oyuncuları transfer edebilirsek ligin başlamasına kadar bir süre bu arkadaşlarla çalışabiliriz." dedi.

“KULÜBÜN OLANAKLARI YETERLİ OLMADI”

Fuat Çapa, “Tamamen yeni bir takımız. Kulüp yönetimimizin bir projesi bulunuyor. Bu projeyi gerçekleştirmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Sezon içerisinde taraftarımızı üzmek ve takım olarak çok fazla üzülmek istemiyorsak sıkıntı yaşayacağımız mevkileri bir şekilde doldurmalıyız. Stoper, orta saha ve ön libero mevkilerine dört futbolcunun alınması gerekiyor. Ancak kulübün maddi olanaklarının bu oyuncuları transfer etmek için yeterli olmadı. Bu durumu yönetimin nasıl çözeceğini söylemek şu an için zor. Sayı olarak eksiğimiz var. Belirli hedefler hakkında konuşabilmek için oyuncu sayısını 16-17'ye çıkarmamız lazım. Transferlerin gecikmesi büyük bir dezavantaj. Yönetimin şu anda temasta olduğu bazı isimler var ama artık bunların yavaş yavaş bitmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.  

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.