VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SELMAN AKKAYA TESLİM OLDU...

31 Temmuz 2016

.................

Bolu’da Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonda geçtiğimiz hafta hakkında gözaltı kararı çıkartılan ancak polis ekipleri tarafından ev ve işyerinde bulunamayan işadamı Selman Akkaya, Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Akkaya gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sağlık sorunlarım için il dışındaydım. Devletin adaletinden kaçmam söz konusu değildir. Kaçıp nereye gidebiliriz ki. Biz bu topraklarda doğduk burada yaşadık Allah nasip ederse burada öleceğiz” dedi.

Saat 15.00 sularında Bolu Emniyet Müdürlüğü Merkez binasına avukatsız yalnız başına giderek teslim olan Selman Akkaya ile ilgili gözaltı süreci başladı. Akkaya’nın sorgusu tamamlandıktan sonra Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarılması bekleniyor.

Selman Akkaya gazetecilere yaptığı açıklamada, “Şehir dışında sağlık sorunlarım nedeniyle bulunurken hakkımda çıkan kararı geç öğrendim. Öğrenir öğrenmez Bolu Emniyetini arayarak Pazar günü gelip teslim olacağımı adalete ve devletime her türlü hesabımı vereceğimi bildirdim. Bugünde söylediğim gibi gelerek emniyet Müdürlüğüne kendim teslim oldum. Devletin adaletinden kaçmam söz konusu değildir. Kaçıp nereye gidebiliriz ki. Biz bu topraklarda doğduk burada yaşadık Allah nasip ederse burada öleceğiz. Bizim başka vatanımız yok. Hakkımızda ortaya atılan tüm iddialar gerçek dışıdır. Bizim verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Bolu
    31 Temmuz 2016 • 10:54
    Selman elbet temize çıkacaktır adalet yerini bulacaktır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.