VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMOKRASİ NÖBETLERİ NE ZAMAN BİTECEK?

31 Temmuz 2016

.....................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber-ATV ortak yayınında 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin darbe girişimine karşı dimdik durarak teşebbüsü önlemenin yanında ekonomiye de el koyduğunu şöyle anlattı: “Olayın olduğu gün yastık altından 2 buçuk milyar dolar çıktı. Onlar farklı beklenti içinde ama güçlenmeye devam ediyoruz. Aslında millet sadece darbenin karşısında durmadı. Millet ekonomiye de el koydu. 140 milyar dolar gibi yastık altı kaynağının da olduğu söylenenler arasında. Böyle bir kaynak varsa bu kaynağın değerlendirilmesi de çok önemli.” dedi.

“Yenikapı'da, demokrasi mitinglerini taçlandıracağız”

Demokrasi nöbetinin ne zaman biteceği yönündeki soruya da yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben bu akşam (30 Temmuz) Sayın Başbakan ile görüşecektim. Biz bu demokrasi nöbetini önümüzdeki hafta pazar günü (7 Ağustos) Yenikapı'da farklı bir şekilde ele alalım. Taçlandıralım. Silahlı kuvvetlerimiz, komuta kadememiz, sanatçılarımız, siyasi partilerin lider kadrolarını da davet edelim. Böylece tüm Türkiye'ye mesajımızı hep birlikte verelim. Normalleşme sürecini de başlatalım.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.