VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 31 TEMMUZ PAZAR

31 Temmuz 2016

..........................

1- Merhum İzzet Becikoğlu'nun oğlu, Ayşe Becikoğlu'nun eşi, Merhum Havva, Lütfiye, Muhittin ve Mustafa Becikoğlu'nun kardeşi, Abdullah, Safinaz, Hayriye, Bahriye ve Mehmet Becikoğlu'nun abisi, Tülin ve Taner Becikoğlu'nbun babası, Bolu Spor Eski Başkanı; Yılmaz BECİKOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Çepni Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Kıbrıscık İlçesi sakinlerinden Merhum Hasan Topçuoğlu'nun eşi, Merhum Bedri, Saniye, Nurcan, Döndü ve Mehmet Ali Topçuoğlu'nun annesi, Merhum Mehmet Ali Efe'nin kızı; Fadime TOPÇUOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kıbrıscık İlçesi Aşağı Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kıbrıscık Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Büyükberk Köyü sakinlerinden, Safiye Özer'in eşi, Suzan Gün, Sevim Sengür ve Sema Özer'in babası, Müjgan, Mustafa, Azmi ve Hüseyin Özer'in amcası, Adil, Saip Durağın, İbrahim ve Uğur Arıcı'nın dayısı; Avni ÖZER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Büyükberk Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Beşkavaklar Mahallesi sakinlerinden Merhum Bakkal Nazım ve Nebahat Ersoy'un oğlu, Merhum Terzi Ali ve Nebahat Kuyumcu'nun damadı, Belediyeden emekli Kamil Metin Ersoy'un abisi, Terzi Yücel Kuyumcu'nun eniştesi, Yüksel Ersoy'un eşi, Murat ve Hakan Ersoy'un babası, Türkiye Elektrik Kurumu'ndan emekli; Mehmet Ali ERSOY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.