VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MÜCAHİT KUTLU'YA BÜYÜK ŞOK

30 Temmuz 2016

.....................

Geçtiğimiz günlerde FETÖ operasyonu kapsamında savcılık kararıyla Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan ve savcılık ifadesi sonrasında serbest bırakılan İl Genel Meclisi Eski Başkanı Mücahit Kutlu, savcılık tarafından tekrar adliyeye çağrıldı. İfadesi alınan Mücahit Kutlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ operasyonu kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığını kararı doğrultusuna Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan Bolu İl Genel Meclisi eski Başkanı Mücahit Kutlu geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Savcılığı’nda ifade vermiş ve sabaha karşı serbest bırakılmıştı.  Yine savcılık tarafından Mücahit Kutlu ifade için adliyeye çağrıldı. İfadesi alınan Mücahit Kutlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 yorum yapılmış
  • reis
    30 Temmuz 2016 • 02:56
    Bir zamanlar makam aracı şögför tahsis ediyordunuz
  • Analist
    30 Temmuz 2016 • 03:22
    Bu işi çocuk oyuncağı sanan ve hala siyasi kalkan ile korunup kollanacağını düşünenler serbest bırakılınca anında organize olarak kriptoluklarını tescillemiş oldular.Şimdi mesajı almışlardır.Herşey 15 Temmuz sonrası yeniden kodlandı.Şimdi yorum yazsınlar hadi.
  • analiste
    31 Temmuz 2016 • 23:24
    Herşey ortaya çıkacak senin anan ağlayacak analist denen.......Mücahit beyi ve ailesini bilen bilir senin bilmene gerek yok. Sen mertçe cesurca adını ve karın ağrının ne olduğunu yaz kendini gizleyerek amacına ulaşamazsın Alla senin .....versin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.