VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDE TEMİZLİK BAŞLADI

29 Temmuz 2016

...................

Bolu Başkanı Alaaddin Yılmaz, Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında belediyeden 9 personeli açığa aldığını söyledi.

Operasyonların Bolu Belediyesi bünyesinde de devam ettiğini belirten Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Belediye olarak bilindiği gibi biz de bir kamu kurumuyuz. Her kamu kurumunun yaptığı gibi, biz de içimizde bir temizlik yapıyoruz. Konu ile ilgili çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Şu anda belediye personelimizden 9 kişiyi bu minvalde açığa aldık. Bu konuda tavizsiz hareket etmeye çalışıyoruz” dedi.

“GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA BENİ ŞAŞIRTAN İSİM YOK”

Ülke genelinde OHAL ilan edilmesinin, mücadelede hızlı yol alınmasını sağlamak için, gerekliliğine değinen başkan Yılmaz, ilimizde Fethullahçı Terör Örgütüne(FETÖ) yönelik kamu kurumlarında başlatılan operasyonlar hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz; “Bolu’daki gözaltına alınan isimlerle ilgili aralarında beni şaşırtan kimse yok. Keza ben şuana kadar alınanların hepsini de bilmiyorum. Bu yapılanların gayet doğal olduğunu düşünüyorum. Operasyonlar konusunda ilimizin kendi içinde bir değerlendirmesi elbet var. Fakat asıl değerlendirme Ankara’dan geldi, oradan gelen değerlendirmeler göre bu operasyonlar yapıldı. Bizim bütün temennimiz tabiî ki kurunun yanında yaşın yanmamasıdır. En az hata ile bu işleri çözeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu. 

1 yorum yapılmış
  • AdemKOCABA
    29 Temmuz 2016 • 15:00
    Bütün fetocular sosyal medyadan tespit edilip, vatandaşlıktan cikarilsin. Maaşları kesilsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.