VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 27 TEMMUZ ÇARŞAMBA

27 Temmuz 2016

...................

1-25 Temmuz 2016 Pazartesi günü akşamı Diyarbakır'da vatan hainleri ile girdiği çatışmada Düzce İli Yığılca İlçesi Doğanlar Köyü'nden İslam Uysal'ın oğlu Jandarma Astsubay Çavuş Metin Uysal şehit olmuştur. Cenazesi bugün Yığılca İlçesi stadında kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Doğanlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

2- Merhum Ahmet Kandemir'in eşi, Ovadüzü Mahallesi Muhtarı Ekrem Baykal, Emin Kandemir, Fadime Yerlikaya ve Hanife Yerlikaya ve Hanife Kavcıoğlu'nun annesi, Mevlüt Yerlikaya'nın kayınvalidesi, Lütfiye Kandemir hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün 500 evler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Ovadüzü Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

3- Alpağutbey Mahallesi sakinlerinden Merhum Mustafa ve Emine Saffet Özayan'ın oğlu, Merhum Arif, Hasan, Mazhar, Ahmet Özayan, Merhum Şeref Ateş'er ve Müşerref Demirdöğen'in kardeşi, Merhum Sadi Meterliyöz ve Nazmiye Özayan'ın kayınpederi, Nezaket Özayan'ın eşi, Nezahat MeterliYöz, Ahmet Özayan'ın babası, Ümit, Nilgün, Ertuğ, Merve, Dilek ve Pınar'ın dedesi, Mustafa ve Mehmet Özayan'ın amcası, Şekerci Kemal Ateş'er ve Selami Demirdöğen'in kayınpederi, Yusuf Ateşer'in dayısı, Şevket Çatladı'nın eniştesi, Yukarı Çarşı esnaflarından Beşkardeşlerden, MEHMET ÖZAYAN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Büyük caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Alpağutbey Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.