VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 23 TEMMUZ CUMARTESİ

23 Temmuz 2016

.......................

1- Mudurnu İlçesi sakinlerinden; Ayşe Taşpınar'ın eşi, Mehmet ve İsmail Taşpınar'ın babası, Emine Sapmaz'ın kardeşi; Ahmet TAŞPINAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Mudurnu İlçesi Yıldırım Beyazıt Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Hacettepe Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eski Öğretim Üyesi Seben İlçesi Kaşbıyıklar Köyünden; Doç. Dr. Muhammet Alagöz ve Kıbrıscık İlçesi Borucak köyünden Ala Kızı Zeynep Alagöz'ün oğlu, Nazım Gülen, Raziye Gökçek, Sevim Can, Zeynep Bağ ve Fikret Büyüktopaç'ın yeğeni, Cenk Alagöz ve Fatma Kurban'ın kardeşi, Ayşe Büyüktopaç'ın torunu; Cem ALAGÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Alpağut Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Mudurnu Musalla Mahallesi halkından Mehmet Taşpınar'ın (TEYYARE) Babası; Ahmet TAŞPINAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün ikindi namazından önce Musalla Mahallesi'ndeki evinden alınıp, Büyükcami önüne getirilecek, burada kılınacak İkindi ve cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • KONTROLDEN ÇIKAN TIR ŞARAMPOLE YUVARLANMAKTAN  SON ANDA KURTULDU
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.