VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOMANDO TUGAYINDA HAREKETLİ ANLAR

21 Temmuz 2016

..................

Bolu 2. Komando Tugayı’nda bir binbaşının üzerindeki bomba düzeneğiyle cephaneliği havaya uçuracağı iddiası polisi ayağa kaldırdı.

Gözaltıların, görevden alınma ve tutuklama olaylarının her geçen gün sayısı artarken şehir efsaneleri de ortaya çıkmaya başladı. Bir vatandaş, polis ve basın mensuplarını arayarak, 2. Komando Tugayında görev yapan bir binbaşının üzerine bomba düzeneği bağlayıp Tugay içersindeki cephaneliği patlatmaya çalıştığını söylemesi polis ve basın mensuplarını alarma geçirdi. İhbarı duyan resmi ve sivil polis ekipleri etrafı iş makineleriyle kapatılan tugaya gelerek araştırma yapmaya başladı. Bu gelişmeler basın mensuplarını da hareketlendirdi.

Ancak, yaklaşık yarım saat süren bu teyakkuz Bolu Valisi Aydın Baruş’un, “İhbar asılsızdır” açıklaması sonrası sona erdi. Polis ve basın mensupları rahat bir nefes aldı.

Kaynak - Bolu Gündem

2 yorum yapılmış
  • sanayiesnafnecmettinduman
    21 Temmuz 2016 • 13:51
    Arkadaşlar lütfen aslı olmayan bir işin başta yüce türk milletimizin huzurunu bozacak ve asla vazgaçilmiyecek asayişimizi ve huzurumuzu sağlayan çok değerli aziz polisimizi yok yere haksiz yere onları eziyet üzücü iş yapmayalım olaki varsa hep beraber kelimesi şahadet alalım ve vatan ve milletimiz ölüme hazırız allahın izniyle rabbim önce devletimizi milletimize zarar vermesin necmettin duman
  • amele
    25 Temmuz 2016 • 10:00
    Orasi bolu komando tugayi orda yamuk olmaz biz askerlik yaptik haliyle butun komutanlarimiz adam gibi adamdi birfe 53gun cephaneligin otunu ayikladik asker ucuramadi binbasimi ucuracakmis :-D
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.