VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 20 TEMMUZ ÇARŞAMBA...

20 Temmuz 2016

........................

1-Yenicepınar Köyü halkından (Merhum) Selim ŞİŞLİOĞLU'nun eşi, Gölyüzü camii İmam Hatibi Mehmet ŞİŞLİOĞLU, Emine SEYİS, Rabia ERTOZAN ve Ayşe ERTOZAN'ın Anneleri, Kadir ŞİŞLİOĞLU, Recep ŞİŞLİOĞLU ve Bahadır ŞİŞLİOĞLU'nun Babaanneleri; Münevver ŞİŞLİOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yenicepınar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Gerede İlçesi Asmaca Köyünden Dursun Çam'ın eşi Ali ve Mustafa Çamın anneleri; Şerife ÇAM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Asmaca Köyü Çalca Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Asmaca Köyü Çalca Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Tavak Köyü halkından Saniye GÜVEN'in eşi, Özgür GÜVEN'in babası, Katip, Emrullah ve Coşkun ULUIŞIK'ın Amcaları; Ali GÜVEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kaynaşlı Tavak Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Darıyeri Hasanbey Köyü sakinlerinden (Merhum) Sabahattin SAYTAŞ'ın eşi,(Merhum) Kamil ve (Merhume) Fatma ÇAVUŞOĞLU'nun kızı, Mehmet, Tekin ve Menşure SAYTAŞ'ın Anneleri; Naciye SAYTAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kaynaşlı Darıyeri Hasanbey Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Kıbrıscık İlçesi Bölücekkaya Köyü sakinlerinden (Merhum) Mustafa BİLEN'in eşi, Remzi, Ali, Zeliha ve Zeynep BİLEN'in Anneleri; Havva BİLEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kıbrıscık Bölücekkaya Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.