VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

16 HAKİM VE SAVCI ADLİYEDE

19 Temmuz 2016

..................

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ), operasyonu kapsamında gözaltına alınan 16 hakim ve savcı ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis görüntü almak isteyen gazetecilere fiziki müdahalede bulunurken, 16 kişi adliyeye arka kapıdan sokuldu. Gazeteciler polis barikatına aşarak şahıslar çekmek için uzun süre uğraş verdi.

Edinilen bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Bolu’da gözaltına alınan 16 hakim ve savcı ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim ve savcıların adliyeye getirilmesinden hemen önce gelmesinden önce polis ekipleri adliyenin bahçesinde gazeteciler çıkartıldı. Gazeteciler bahçeden çıkmak istemeyince tartışma yaşandı. Polis daha sonra adliyenin girişine bariyerlerle çevirdi. Polis müdürü gazetecilerin  bariyerlerin dışına çıkmasını istedi.  

GAZETECİLERE FİZİKİ MÜDAHALE

16 hakim ve savcı 3 minibüsle adliyenin arka kapısına sokulmak istenirken, görüntü almak isteyen gazetecilere polis ekipleri izin vermedi. Polis gazetecilere fiziki müdahalede bulundu. Gazeteciler polis barikatı aşmaya çalışınca tartışma büyüdü. Bazı gazeteciler adliye bahçesine girerek kısa süreli da olsa gözaltına alınan hakim ve savcıları görüntülerken, tekrar dışarıya çıkartıldılar. 

  • 16 HAKİM VE SAVCI ADLİYEDE
  • 16 HAKİM VE SAVCI ADLİYEDE
  • 16 HAKİM VE SAVCI ADLİYEDE
  • 16 HAKİM VE SAVCI ADLİYEDE
  • 16 HAKİM VE SAVCI ADLİYEDE
  • 16 HAKİM VE SAVCI ADLİYEDE
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.